Video - Dule: Deo gdje su moji da se zove "Nevjerne bebe"!

Bivši trener KK Partizan i doskorašnji predsednik JSD Partizan Duško Vujošević rekao je da je smenjen sa mesta trenera iz motiva koji nisu sportski.

Košarka 31.10.2015 | 17:40
Video - Dule: Deo gdje su moji da se zove "Nevjerne bebe"!

Vujoševiću nije produžen ugovor u Humskoj 1 po okončanju prošle sezone, a pored njega crno-bele je napustio i predsednik Predrag Danilović.

"Na skupštini je tadašnji predsednik (Predrag Danilović, prim. aut) rekao da mora da podnese ostavku jer su mu rekli da nijedan sponzor ne može da dođe u klub dok sam ja trener. Sada vidim da vršilac dužnosti predsednika (Miroslav Berić) kaže nije bilo nikakvih pritisaka. Meni tu nešta nije jasno", rekao je Vujošević za Partizan TV.

"Čovek ako radi određeni posao mora da prihvati odgovornost i da ne sme da dozvoli da se neke stvari, problemi dozvoljavaju nemo i u tišini, već da javnost bude upoznata. Radeći na takav način to me koštalo moje osnovne karijere, sportske, jer sam verovatno jedini trener koji nije smenjen iz nedostatka rezultata, nego iz nekih drugih motiva", dodao je najtrofejniji trener u istoriji KK Partizan.

Vujošević je imao duhovitu opasku na ideju da se ime stadiona Partizana da u zakup kako bi se obezbedila finansijska sredstva za klubove sportskog društva.

"Ja samo predlažem da se onaj tamo deo gde su ovi moji iz košarke zove "Neverne bebe", rekao je Vujošević kroz smeh.

Komentari / 0

Ostavite komentar