Миха: Срећа па је Берлускони заузет!

Тренер Милана Синиша Михајловић нада се да ће две узастопне победе помоћи 'росонерима' да се ослободе и заиграју без страха.

Фудбал 31.10.2015 | 15:20
Миха: Срећа па је Берлускони заузет!

Бивши селектор Србије сматра да је то кључ да његова екипа заигра знатно боље, као и да је то заоставштина из претходних лоших сезона.

"Још једном смо дозволили ривалу само један шут ка нашем голу, а и знатно боље смо играли у другом него првом полувремену", рекао је Михајловић.

Екипа са Сан Сира је победама против Сасуола (2:1) и Кјева (1:0) успела да прекине серију лоших резултата, а српски стручнак је тако уједно купио себи нешто мирнији период на клупи славног тима.

"Сачували смо мрежу, а с обзиром да смо у првих десет кола примали барем један гол можемо сматрати то успехом. Такође, упутили смо велики број шутева ка голу противника, а права је штета што нисмо постигли још неки погодак. Ова победа је била јако важна за наше самопоуздање, али већ наредног викенда нас очекује тежак дуел са Лациом", истакао је Михајловић.

Миланисти су са две везане победе стигли до 16. бода, па се сада налазе на осмом месту на табели, са седам бодова мање од водеће Роме.

"Освојили смо бодове и попели се на табели, па би то требало да нам помогне да се ослободимо страха који екипа вуче из претходних сезона. Нисам забринут за себе јер сам навикао да играм и радим под притиском, а целокупна ситуација можда више штети играчима", каже Миха, "Освојили смо седам бодова из последње три утакмице, очекујемо повратак још неколико офанзиваца после повреда, па бисмо тада могли да почнемо мало да се забављамо. Споменути играчи су они који на терену праве разлику. И даље је патња попети се на брдо, али постаје све лакше како време пролази".

Новинаре је за крај занимало шта Михајловић мисли о коментарима председника клуба Силвија Берлусконија "да би и он могао да игра за овакав Милан, да има више времена".

"Ако је тако, онда имамо среће због чињенице да је заузет", закључио је Михајловић у свом стилу.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Јулио

31.10.2015 15:14

Отказ ти је миха,само је питање времена,руку на срце:ниси ти за Милан .

ОДГОВОРИТЕ