Miha: Sreća pa je Berluskoni zauzet!

Trener Milana Siniša Mihajlović nada se da će dve uzastopne pobede pomoći 'rosonerima' da se oslobode i zaigraju bez straha.

Fudbal 31.10.2015 | 15:20
Miha: Sreća pa je Berluskoni zauzet!

Bivši selektor Srbije smatra da je to ključ da njegova ekipa zaigra znatno bolje, kao i da je to zaostavština iz prethodnih loših sezona.

"Još jednom smo dozvolili rivalu samo jedan šut ka našem golu, a i znatno bolje smo igrali u drugom nego prvom poluvremenu", rekao je Mihajlović.

Ekipa sa San Sira je pobedama protiv Sasuola (2:1) i Kjeva (1:0) uspela da prekine seriju loših rezultata, a srpski stručnak je tako ujedno kupio sebi nešto mirniji period na klupi slavnog tima.

"Sačuvali smo mrežu, a s obzirom da smo u prvih deset kola primali barem jedan gol možemo smatrati to uspehom. Takođe, uputili smo veliki broj šuteva ka golu protivnika, a prava je šteta što nismo postigli još neki pogodak. Ova pobeda je bila jako važna za naše samopouzdanje, ali već narednog vikenda nas očekuje težak duel sa Laciom", istakao je Mihajlović.

Milanisti su sa dve vezane pobede stigli do 16. boda, pa se sada nalaze na osmom mestu na tabeli, sa sedam bodova manje od vodeće Rome.

"Osvojili smo bodove i popeli se na tabeli, pa bi to trebalo da nam pomogne da se oslobodimo straha koji ekipa vuče iz prethodnih sezona. Nisam zabrinut za sebe jer sam navikao da igram i radim pod pritiskom, a celokupna situacija možda više šteti igračima", kaže Miha, "Osvojili smo sedam bodova iz poslednje tri utakmice, očekujemo povratak još nekoliko ofanzivaca posle povreda, pa bismo tada mogli da počnemo malo da se zabavljamo. Spomenuti igrači su oni koji na terenu prave razliku. I dalje je patnja popeti se na brdo, ali postaje sve lakše kako vreme prolazi".

Novinare je za kraj zanimalo šta Mihajlović misli o komentarima predsednika kluba Silvija Berluskonija "da bi i on mogao da igra za ovakav Milan, da ima više vremena".

"Ako je tako, onda imamo sreće zbog činjenice da je zauzet", zaključio je Mihajlović u svom stilu.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Julio

31.10.2015 15:14

Otkaz ti je miha,samo je pitanje vremena,ruku na srce:nisi ti za Milan .

ODGOVORITE