Ученицама показивао полни орган у школи

Полиција је ухапсила Милана Ивановића из Приједора (57), осумњиченог да је у дворишту Средње технолошке школе у Бањалуци ученицама показивао свој полни орган.

Република Српска 30.10.2015 | 10:40
Ученицама показивао полни орган у школи

Ухапсили су га јуче припадници Полицијске станице Лазарево, а сумњиче га да је починио кривично дјело ''Задовољење полних страсти пред другима''.

"Полицијски службеник, вршеци послове школског полицајца у Средњој технолошкој школи у Бањалуци, 26. октобра дошао је до оперативних сазнања да је непознати мушкарац, у више наврата, налазеци се у свом возилу паркираном уз школску ограду Средње технолошке школе у Бањалуци, приликом проласка уценица, са спуштеним панталонама показивао полни орган", казали су из полиције.

"Независне" незванично сазнају да је возио црни пасат. Пар дана након ових полицијских сазнања, блудник је идентификован, ухапшен и приведен у службене просторије гдје је утврдено да се ради о Ивановићу.

"Над поменутим је извршена криминалистицка обрада, те против истог, Окружном тужилаштву Бањалука, бице поднесен извјештај због поцињеног кривицног дјела 'Задовољење полних страсти пред другима'", казали су из полиције.

ЦЈБ Бањалука позива уценике и наставно особље свих васпитно - школских установа да сва безбедоносно - интересантна сазнања пријаве школском полицајцу или најближој Полицијској станици на број телефона 122.

Извор: Независне

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Рале

30.10.2015 10:27

Треба ухапсит и Лемија онда, сваки дан нам га у лице показује и смије се ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

погле погле

30.10.2015 10:51

Не само то, него је читав народ "набио на ту ствар". Али народу је то по мјери, да није не би га изгласавали...

Name

МИНИСТАР

30.10.2015 12:01

МИНИСТАР ЛУКАЧ ЈЕ МНОГО ЗАБРИНУТ. ХВАТАЈ ЛОПОВЕ А НЕ ПЕДЕРЕ ПОЛИЦИОЈО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сноуден

30.10.2015 12:41

Хало људи ко нам то уци дјецу педофили доктори психопате брацо мила где зивимо!!!

ОДГОВОРИТЕ