Učenicama pokazivao polni organ u školi

Policija je uhapsila Milana Ivanovića iz Prijedora (57), osumnjičenog da je u dvorištu Srednje tehnološke škole u Banjaluci učenicama pokazivao svoj polni organ.

Republika Srpska 30.10.2015 | 10:40
Učenicama pokazivao polni organ u školi

Uhapsili su ga juče pripadnici Policijske stanice Lazarevo, a sumnjiče ga da je počinio krivično djelo ''Zadovoljenje polnih strasti pred drugima''.

"Policijski službenik, vršeci poslove školskog policajca u Srednjoj tehnološkoj školi u Banjaluci, 26. oktobra došao je do operativnih saznanja da je nepoznati muškarac, u više navrata, nalazeci se u svom vozilu parkiranom uz školsku ogradu Srednje tehnološke škole u Banjaluci, prilikom prolaska ucenica, sa spuštenim pantalonama pokazivao polni organ", kazali su iz policije.

"Nezavisne" nezvanično saznaju da je vozio crni pasat. Par dana nakon ovih policijskih saznanja, bludnik je identifikovan, uhapšen i priveden u službene prostorije gdje je utvrdeno da se radi o Ivanoviću.

"Nad pomenutim je izvršena kriminalisticka obrada, te protiv istog, Okružnom tužilaštvu Banjaluka, bice podnesen izvještaj zbog pocinjenog krivicnog djela 'Zadovoljenje polnih strasti pred drugima'", kazali su iz policije.

CJB Banjaluka poziva ucenike i nastavno osoblje svih vaspitno - školskih ustanova da sva bezbedonosno - interesantna saznanja prijave školskom policajcu ili najbližoj Policijskoj stanici na broj telefona 122.

Izvor: Nezavisne

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Rale

30.10.2015 10:27

Treba uhapsit i Lemija onda, svaki dan nam ga u lice pokazuje i smije se ...

ODGOVORITE
Name

pogle pogle

30.10.2015 10:51

Ne samo to, nego je čitav narod "nabio na tu stvar". Ali narodu je to po mjeri, da nije ne bi ga izglasavali...

Name

MINISTAR

30.10.2015 12:01

MINISTAR LUKAČ JE MNOGO ZABRINUT. HVATAJ LOPOVE A NE PEDERE POLICIOJO.

ODGOVORITE
Name

Snouden

30.10.2015 12:41

Halo ljudi ko nam to uci djecu pedofili doktori psihopate braco mila gde zivimo!!!

ODGOVORITE