11 невјероватних чињеница о Путину

Он је најмистериознији човјек на планети, али ових 11 чињеница много говори о његовој личности:

Свијет 30.10.2015 | 10:20
11 невјероватних чињеница о Путину

Руски предсједник Владимир Путин познат је као мистериозна особа која не воли превише да открива о себи, али ево неких његових чудних навика које су потврдили различити људи који су радили с њим.

Путин спава до касно и једе свој први оброк тек у подне.

После сваког доручка одлази на пливање јер уз ову активност најбоље мисли.

Тајно је крштен у православној цркви када религија није била дозвољена у тадашњем СССР-у.

Путин не живи у Москви. Он сматра да је град превише загушен и ради из своје палате ван града.

Има црни појас у џудоу и био је шампион на универзитетском такмичењу 1974. године.

Радио је на школској радио-станици и често је пуштао Битлсе.

Блиски људи га зову „Цар“, а пре тога су га звали „Шефе“.

Мрзи интернет, сматра да он није сигуран и да је збуњујућ.

Обожавао је шпијунске романе и серије док је одрастао, посебно „17 моментс оф спринг“ о совијетском двоструком агенту.

Године 1985. КГБ га је послао на тајни задатак у Источну Њемачку гдје је живио под именом Господин Адамов.

Путин не пуши и ријетко пије алкохол.

Извор: Агенције

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Серафим

30.10.2015 09:58

Путин, господин Путин је православни ЦАР и Богомудри крстоносни цовек, кога це свет да памти као спаситеља нејаких ,малих и праведних народа. Да није и да нема господина Путина америцка демонска аздаја би прогутала целу земаљску куглу овако је Путин као свети ДЈордје ту аздају пробио копљем и цека њем крај, мозда постане у старости и светац па це православци целог света славити свога Светога Путина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаило Микић

30.10.2015 11:24

Брате Серафиме, историја сваког човјека се пише од тренутка његовог рођења па до смрти. До сада је "ШЕФ или ЦАР" ПУТИН као некадашњи агент совјетске тајне службе заиста царовао, а шта ће бити после видећемо. У сваком случају Бог је оставио људима ПОКАЈАЊЕ ЗА СПАСЕЊЕ, и зато и могућност Путину да буде земаљски ЦАР СЛАВЕНА и једног дана и да постане СВЕТ. Требамо да знамо да би неко био СВЕТ ПРИЈЕ ТОГА ТРЕБА ДА БУДЕ грешник. Својим досадашњим животом Путин је показао свима да је он човјек Божији, а да ли ће Путин такав и остати до краја живота зависи од њега а не од нас. Зато се помолимо једином добром, цтаром СРБском пођаку Господу нашем Исусу Христу да благослови Путина својим небеским благословом да би Путин тако што прије постао земаљски ЦАР СЛАВЕНА који ће уз Божију помоћ и свој труд и подршку свих богољуба и цлавенски родољуба да ослободи и уједини СВЕ СЛАВЕНЕ у једну јединствену и недељиву Свету СЛАВЕНСКУ ДРЖАВУ. АМИН. БОЖЕ ДАЈ!

Name

ВРС РВИ

30.10.2015 17:02

Господина Путина неки воле а неки не. Ипак сви га цјене. Гледао сам неколико емисија у којима млађи амерички и британски новинари имају толико високо мишљење јавно изречено да ме је у најмању руку изненадило. Чак је читав ФОX НЕWС на његовој страни али не смију ништа да кажу јавно јер би добили одказ. Тек су у задње вријеме емитовали једну добру емисију о њему. Да не дуљим. Убједљиво најмудрији државник, уз то добронамјеран. Вуче само паметне потезе без много помпе који су ефикасни и посебно забрињавајући за непријатеља. Човјек који има толико кечева у рукаву да су се убице са запада "о јаду забавиле". Оличење чисте словенске душе и племенитости. Није уопште битно хоће ли ово неко негативно коментарисати јер не осјећам потребу да одговарам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србац

31.10.2015 13:14

Свака част коментарима, а Владимиру Путину капа доле,пуно здравља и среће у личном животу,те пуно воље да издржи у тешкој,прије свега психолошкој борби,са америчком немани.