Здравствено стање списатељице погоршано

Списатељица Исидора Бјелица која се већ дуже бори са тумором, растужила је своје бројне обожаваоце поруком коју је објавила на свом профилу на Фејсбуку.

Забава 30.10.2015 | 08:25
Здравствено стање списатељице погоршано

Исидора је поручила да не жели ништа да крије од људи које је прате, воле и који јој пружају подршку у борби са опаком болешћу, па је открила да је добила нове резултате који нису охрабрујући.

- Знате да не кријем ништа од вас. Данас на клиници у Скопљу најпрецизнији апарат за канцер је показао да су се метастазе нагло и агресивно јако прошириле, што се није видело на другим апаратима. Мирна сам, насмешена и борим се, све је у Божијим рукама, а он зна кад је коме и зашто време, а ми то не можемо да схватимо. Хвала вам за сваку молитву којом ми продужавате живот. Грлим вас као своју дечицу због чије патње ме душа боли. Дум спиро сперо (Док живим надам се)... Питају ме чега се највише плашим, а ја кажем, плашим се да ће ми ове бројне метастазе напасти и центар за хумор, па ћу постати досадна. Воли вас иси - поручила је Исидора, и показала да је и поред тешког стања задржала весео дух и оптимизам, којим наставља да одушевљава целокупну јавност.

Блиц

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Хемонв пријатељ

30.10.2015 08:00

Исидорице, паметнице наса, све је како си рекла у Божијим рукама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бог

30.10.2015 09:43

Вјероватно је и болест од Бога. Ста мислис?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пишимо нашим писмом-ћирилицом

31.10.2015 07:18

Већина болести су на психосоматској основи или другачије речено стање духа. Ја сам излечио алергију на рибу приликом Ускршњег поста јер сам се усудио да је пробам верујући да сам у околностима поста заштићен и тако је и било а од алергије на рибу сам, пре тога, доживео шок и био хитно одне- шен у болницу. Данас нормално једем рибу. Исдори желим овакво искуство-ништа није немогуће!

ОДГОВОРИТЕ
Name

x

02.11.2015 07:33

НЕКЕ ИНФОРМАЦИЈЕ, КО И ДИЈАГНОЗЕ БОЛЕСТИ, СУ ЛИЦНЕ ,И ТО НИ У КОЈЕМ СЛУЦАЈУ СЕ НЕ ДАЈУ У ЈАВНОСТ, ЗАР НЕ???????

ОДГОВОРИТЕ