Zdravstveno stanje spisateljice pogoršano

Spisateljica Isidora Bjelica koja se već duže bori sa tumorom, rastužila je svoje brojne obožavaoce porukom koju je objavila na svom profilu na Fejsbuku.

Zabava 30.10.2015 | 08:25
Zdravstveno stanje spisateljice pogoršano

Isidora je poručila da ne želi ništa da krije od ljudi koje je prate, vole i koji joj pružaju podršku u borbi sa opakom bolešću, pa je otkrila da je dobila nove rezultate koji nisu ohrabrujući.

- Znate da ne krijem ništa od vas. Danas na klinici u Skoplju najprecizniji aparat za kancer je pokazao da su se metastaze naglo i agresivno jako proširile, što se nije videlo na drugim aparatima. Mirna sam, nasmešena i borim se, sve je u Božijim rukama, a on zna kad je kome i zašto vreme, a mi to ne možemo da shvatimo. Hvala vam za svaku molitvu kojom mi produžavate život. Grlim vas kao svoju dečicu zbog čije patnje me duša boli. Dum spiro spero (Dok živim nadam se)... Pitaju me čega se najviše plašim, a ja kažem, plašim se da će mi ove brojne metastaze napasti i centar za humor, pa ću postati dosadna. Voli vas isi - poručila je Isidora, i pokazala da je i pored teškog stanja zadržala veseo duh i optimizam, kojim nastavlja da oduševljava celokupnu javnost.

Blic

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Hemonv prijatelj

30.10.2015 08:00

Isidorice, pametnice nasa, sve je kako si rekla u Božijim rukama.

ODGOVORITE
Name

bog

30.10.2015 09:43

Vjerovatno je i bolest od Boga. Sta mislis?

ODGOVORITE
Name

Пишимо нашим писмом-ћирилицом

31.10.2015 07:18

Већина болести су на психосоматској основи или другачије речено стање духа. Ја сам излечио алергију на рибу приликом Ускршњег поста јер сам се усудио да је пробам верујући да сам у околностима поста заштићен и тако је и било а од алергије на рибу сам, пре тога, доживео шок и био хитно одне- шен у болницу. Данас нормално једем рибу. Исдори желим овакво искуство-ништа није немогуће!

ODGOVORITE
Name

x

02.11.2015 07:33

NEKE INFORMACIJE, KO I DIJAGNOZE BOLESTI, SU LICNE ,I TO NI U KOJEM SLUCAJU SE NE DAJU U JAVNOST, ZAR NE???????

ODGOVORITE