Нови политички тренд: Оштро о самом себи

У серијалу новог информативно-забавног wеб сајта Еспресо.рс Синиша Мали је гостовао у Јутјуб емисији Еспресо твитер, где познате личности читају непријатне твитове о себи. 

Србија 30.10.2015 | 07:15
Нови политички тренд: Оштро о самом себи

Погледајте како је градоначелник Београда "јуначки" поднео критике на свој рачун.

Из претходних епизода погледајте Борка Стефановића и Зорана Бабића

Извор: Еспресо.рс

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

небитан

30.10.2015 07:10

Које су љиге ови из снс-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тачно

30.10.2015 07:22

То ће браћа из Србије тек да виде, СНС им је једна од највећих грешака.

Name

Ко нам ваља?

30.10.2015 07:48

Било која партија да је на власти осим радикала водила би исту политику јер нема друге могуцности и то је најбољи нацин.Радикали би одвели земљу у рат.

Name

Око соколово

30.10.2015 11:20

Што се мене тиче, СНС је само прелазна фаза ка исправној власти. Добро је да су се појавили и почистили ДС и осталу багру али народ Србије на следећим изборима мора коначно изабрати у органе државе људе који су баш исправни. И који знају (Ови из СНСа не знају ништа). Ту мислим на претежно високообразоване људе који нису свој образ продали за пар или хрпу ЕУРа. Нова партија треба да настане у Србији, што прије то боље. И СНС и СП ће сада почети падати јер Вучић, који је власник те партије, односно неизљечиви егоиста и аутократа, није испунио скоро ништа од својих предизорних прича. Тајкунима није ништа одузето и нико није одговарао за покрадене милијарде и уништену економију. Живо блато је све дубље. Вучић може лагати необразовани и неосвјештени народ али мене не може.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рс

30.10.2015 13:07

Ако ова слина Мали, Дациц, Динкиц,Додик и слицни не заврсе са мотком у цмару као Гадафи ми сви треба колективно самоубиство да изврсимо.

ОДГОВОРИТЕ