Novi politički trend: Oštro o samom sebi

U serijalu novog informativno-zabavnog web sajta Espreso.rs Siniša Mali je gostovao u Jutjub emisiji Espreso tviter, gde poznate ličnosti čitaju neprijatne tvitove o sebi. 

Srbija 30.10.2015 | 07:15
Novi politički trend: Oštro o samom sebi

Pogledajte kako je gradonačelnik Beograda "junački" podneo kritike na svoj račun.

Iz prethodnih epizoda pogledajte Borka Stefanovića i Zorana Babića

Izvor: Espreso.rs

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

nebitan

30.10.2015 07:10

Koje su ljige ovi iz sns-a.

ODGOVORITE
Name

Tačno

30.10.2015 07:22

To će braća iz Srbije tek da vide, SNS im je jedna od najvećih grešaka.

Name

Ko nam valja?

30.10.2015 07:48

Bilo koja partija da je na vlasti osim radikala vodila bi istu politiku jer nema druge mogucnosti i to je najbolji nacin.Radikali bi odveli zemlju u rat.

Name

Oko sokolovo

30.10.2015 11:20

Što se mene tiče, SNS je samo prelazna faza ka ispravnoj vlasti. Dobro je da su se pojavili i počistili DS i ostalu bagru ali narod Srbije na sledećim izborima mora konačno izabrati u organe države ljude koji su baš ispravni. I koji znaju (Ovi iz SNSa ne znaju ništa). Tu mislim na pretežno visokoobrazovane ljude koji nisu svoj obraz prodali za par ili hrpu EURa. Nova partija treba da nastane u Srbiji, što prije to bolje. I SNS i SP će sada početi padati jer Vučić, koji je vlasnik te partije, odnosno neizlječivi egoista i autokrata, nije ispunio skoro ništa od svojih predizornih priča. Tajkunima nije ništa oduzeto i niko nije odgovarao za pokradene milijarde i uništenu ekonomiju. Živo blato je sve dublje. Vučić može lagati neobrazovani i neosvješteni narod ali mene ne može.

ODGOVORITE
Name

rs

30.10.2015 13:07

Ako ova slina Mali, Dacic, Dinkic,Dodik i slicni ne zavrse sa motkom u cmaru kao Gadafi mi svi treba kolektivno samoubistvo da izvrsimo.

ODGOVORITE