Ева Карнеиро пресавила табак и званично тужила Челси!

Бивша докторка Челсија Ева Карнеиро поднела је тужбу против лондонског клуба јер сматра да је удаљена са посла на недозвољен начин.

Фудбал 02.11.2015 | 17:20
Ева Карнеиро пресавила табак и званично тужила Челси!

Њени адвокати су пренели челницима Челсија да су сачинили тужбу путем које она тражи задовољење правде јер мисли да је без посла остала по унапред смишљеном плану.

Ти папири ће ступити на снагу уколико две стране не постигну договор о поравњању пре него што дође време за појављивање на судском рочишту. Претходни покушај Евиних адвоката да постигну договор са "плавцима" нису уродили плодом. Крајњи рок да се нешто промени је 8. новембар.

Судски процес би изазвао свакако огромну пажњу медија и то је нешто што би у Челсију можда желели да избегну. За сада, из управе лондонског клуба се не изјашњавају о овој теми.

Подсећања ради, Карнеиро је склоњена са радног места првог доктора још 8. августа када је заједно са физиотерапеутом Џоном Ферном била критикована од стране Жозеа Муриња што је изашла на терен да помогне повређеном играчу Едену Азару у финишу утакмице са Свонсијем (2:2). Тада је Челси остао на терену са деветорицом играча.

При повратку на клупу, Ева тврди да је Мурињо на њен рачун изрекао низ увредљивих речи, али на њено изненађење, ФА Енглеске је решила да не подигне тужбу против Португалца у недостатку доказа.

Коментари / 0

Оставите коментар