Eva Karneiro presavila tabak i zvanično tužila Čelsi!

Bivša doktorka Čelsija Eva Karneiro podnela je tužbu protiv londonskog kluba jer smatra da je udaljena sa posla na nedozvoljen način.

Fudbal 02.11.2015 | 17:20
Eva Karneiro presavila tabak i zvanično tužila Čelsi!

Njeni advokati su preneli čelnicima Čelsija da su sačinili tužbu putem koje ona traži zadovoljenje pravde jer misli da je bez posla ostala po unapred smišljenom planu.

Ti papiri će stupiti na snagu ukoliko dve strane ne postignu dogovor o poravnjanju pre nego što dođe vreme za pojavljivanje na sudskom ročištu. Prethodni pokušaj Evinih advokata da postignu dogovor sa "plavcima" nisu urodili plodom. Krajnji rok da se nešto promeni je 8. novembar.

Sudski proces bi izazvao svakako ogromnu pažnju medija i to je nešto što bi u Čelsiju možda želeli da izbegnu. Za sada, iz uprave londonskog kluba se ne izjašnjavaju o ovoj temi.

Podsećanja radi, Karneiro je sklonjena sa radnog mesta prvog doktora još 8. avgusta kada je zajedno sa fizioterapeutom Džonom Fernom bila kritikovana od strane Žozea Murinja što je izašla na teren da pomogne povređenom igraču Edenu Azaru u finišu utakmice sa Svonsijem (2:2). Tada je Čelsi ostao na terenu sa devetoricom igrača.

Pri povratku na klupu, Eva tvrdi da je Murinjo na njen račun izrekao niz uvredljivih reči, ali na njeno iznenađenje, FA Engleske je rešila da ne podigne tužbu protiv Portugalca u nedostatku dokaza.

Komentari / 0

Ostavite komentar