Овако "Офковци" најављују меч са Звездом!

Навијачи ОФК Београда, такозвана Плава унија, на куп утакмици против Металца, истакли су транспарент поводом предстојећег суперлигашког дуела против Црвене звезде.

Фудбал 30.10.2015 | 21:30
Овако "Офковци" најављују меч са Звездом!

Најватренији навијачи ОФК Београда бојкотују утакмице свог клуба, незадовољни радом управе.

После утакмице 1. кола првенства 2015/16. против Црвене звезде, која је завршена победом црвено-белих 6:2 (на полувемену су "романтичари" водили 2:0), навијачи ОФК Београда су се обрушили на управу и оптужили је да учествује у намештањима утакмица.

Пред нови суперлигашки дуел са Црвеном звездом, у суботу навијачи ОФК Београда имали су посебну "најаву".

У Горњем Милановцу, на куп мечу против Металца, група навијача београдског клуба истакла је овај транспарент (види горе фотографију).

"Локална полиција и редари на редовном прегледу на улазу на стадион у тексту парола нису нашли ништа чиме се крши закон. Ипак, на интервенцију 'управе' ОФК Београда, домаћа управа је наложила органима реда да се пароле уклоне. Ово је још један у низу срамних, насилних покушаја издајничке управе да се сакрије њихова срамота којом се поносе. Понављамо, не знамо шта мисле овим да постигну, колико ми волимо наш Београд, они не воле своју срамоту", пише на Фацебоок страни навијача ОФК Београда.

Коментари / 0

Оставите коментар