Ovako "Ofkovci" najavljuju meč sa Zvezdom!

Navijači OFK Beograda, takozvana Plava unija, na kup utakmici protiv Metalca, istakli su transparent povodom predstojećeg superligaškog duela protiv Crvene zvezde.

Fudbal 30.10.2015 | 21:30
Ovako "Ofkovci" najavljuju meč sa Zvezdom!

Najvatreniji navijači OFK Beograda bojkotuju utakmice svog kluba, nezadovoljni radom uprave.

Posle utakmice 1. kola prvenstva 2015/16. protiv Crvene zvezde, koja je završena pobedom crveno-belih 6:2 (na poluvemenu su "romantičari" vodili 2:0), navijači OFK Beograda su se obrušili na upravu i optužili je da učestvuje u nameštanjima utakmica.

Pred novi superligaški duel sa Crvenom zvezdom, u subotu navijači OFK Beograda imali su posebnu "najavu".

U Gornjem Milanovcu, na kup meču protiv Metalca, grupa navijača beogradskog kluba istakla je ovaj transparent (vidi gore fotografiju).

"Lokalna policija i redari na redovnom pregledu na ulazu na stadion u tekstu parola nisu našli ništa čime se krši zakon. Ipak, na intervenciju 'uprave' OFK Beograda, domaća uprava je naložila organima reda da se parole uklone. Ovo je još jedan u nizu sramnih, nasilnih pokušaja izdajničke uprave da se sakrije njihova sramota kojom se ponose. Ponavljamo, ne znamo šta misle ovim da postignu, koliko mi volimo naš Beograd, oni ne vole svoju sramotu", piše na Facebook strani navijača OFK Beograda.

Komentari / 0

Ostavite komentar