ПСЖ спремио замјену за Ибрахимовића!

Парижани мотре на нападаче који би могли да замене Златана Ибрахимовића. Прва мета Ромелу Лукаку!

Фудбал 30.10.2015 | 20:00
ПСЖ спремио замјену за Ибрахимовића!

Прошло је три године откако је Златан Ибрахимовић прихватио понуду ПСЖ-а и заувек променио фудбал у Паризу. Међутим, како је пре неколико дана напунио 34 године, у главном граду Француске већ полако размишљају о његовом наследнику.

Није се нигде дуго задржавао Ибрахимовић, али је свуда остављао дубок траг.

Или бар нешто по чему ће га памтити!

На крају сезоне ће вероватно уследити и коначан растанак са Пари Сен Жерменом, који ће заменити неким од тимова у МЛС Лиги, а његова замена би могао да буде нападач Евертона.

Ромелу Лукаку је најинтересантнији нападач власницима клуба из Париза, а да није у питању обичан трач, потврдио је и агент Белгијанца - Мино Раиола, који је, каква случајност, агент и Златана Ибрахимовића.

"Лукаку у Паризу? Да, разговарали смо са Робертом Мартинезом и рекао је да би га Евертон пустио у случају добре понуде. Међутим, боље да не причамо о трансферима када им време није - нема смисла", рекао је Мино Раиола за француску радио станицу РМЦ.

Белгијанац је пре два лета стигао у Евертон из Челсија, а за њега су платили рекорду суму од 28 милиона фунти, па ће тек издашна понуда моћи да купи Ромелуову "слободу".

Иако још 22-годишњак, Лукаку је у својој професионалној каријери већ постигао 112 голова на скоро 300 одиграних утакмица.

Коментари / 0

Оставите коментар