PSŽ spremio zamjenu za Ibrahimovića!

Parižani motre na napadače koji bi mogli da zamene Zlatana Ibrahimovića. Prva meta Romelu Lukaku!

Fudbal 30.10.2015 | 20:00
PSŽ spremio zamjenu za Ibrahimovića!

Prošlo je tri godine otkako je Zlatan Ibrahimović prihvatio ponudu PSŽ-a i zauvek promenio fudbal u Parizu. Međutim, kako je pre nekoliko dana napunio 34 godine, u glavnom gradu Francuske već polako razmišljaju o njegovom nasledniku.

Nije se nigde dugo zadržavao Ibrahimović, ali je svuda ostavljao dubok trag.

Ili bar nešto po čemu će ga pamtiti!

Na kraju sezone će verovatno uslediti i konačan rastanak sa Pari Sen Žermenom, koji će zameniti nekim od timova u MLS Ligi, a njegova zamena bi mogao da bude napadač Evertona.

Romelu Lukaku je najinteresantniji napadač vlasnicima kluba iz Pariza, a da nije u pitanju običan trač, potvrdio je i agent Belgijanca - Mino Raiola, koji je, kakva slučajnost, agent i Zlatana Ibrahimovića.

"Lukaku u Parizu? Da, razgovarali smo sa Robertom Martinezom i rekao je da bi ga Everton pustio u slučaju dobre ponude. Međutim, bolje da ne pričamo o transferima kada im vreme nije - nema smisla", rekao je Mino Raiola za francusku radio stanicu RMC.

Belgijanac je pre dva leta stigao u Everton iz Čelsija, a za njega su platili rekordu sumu od 28 miliona funti, pa će tek izdašna ponuda moći da kupi Romeluovu "slobodu".

Iako još 22-godišnjak, Lukaku je u svojoj profesionalnoj karijeri već postigao 112 golova na skoro 300 odigranih utakmica.

Komentari / 0

Ostavite komentar