Зола зове Терија: Дођи, овдје има лове!

Да ли ће поново сарађивати, овај пут у различитим улогама?

Фудбал 30.10.2015 | 17:20
Зола зове Терија: Дођи, овдје има лове!

Пре 17 година на дан, 28. октобра, Џон Тери је одиграо прву званичну утакмицу за Челси, али се његов боравак на Стамфорд Бриџу примакао крају.

Поузданом дефанзивцу уговор истиче на крају актуелне сезоне, а нема назнакада да ће бити продужен, с обзиром да су му 34 године.

Расплет ситуације, изгледа, помно прати Ђанфранко Зола, некадашњи Теријев саиграч, који га је позвао да му се придружи у Катару.

Италијан тамо ради као тренер Ал Арабија, седмоструког првака државе, али последњи пут још 1997. године, па му је неопходна помоћ у намери да клубу врати стари сјај.

"Тери је велики играч, а Ал Араби је заинтересован за велике играче. Видећемо шта ће се догодити. Постоји шанса, јер је Катар једно од места у свету где људи радо долазе да живе. Овде је веома висок животни стандард. Клубови одлично плаћају играче и не бих се изненадио да видим Терија овде", изјавио је Зола за "Мирор".

Свог адута италијански тренер види у чињеници да је већ сарађивао са енглеским дефанзивцем. Њих двојица били су саиграчи од 1998. до 2003. године.

"Играли смо заједно и имамо изузетно високо мишљење један о другом. Лако ћемо ступити у контакт ако буде било потребе за тим. Тренутно не планирам да правим промене у тиму. Овде сам тек месец и по дана, али видећемо шта ће бити у будућности. Није немогуће да опет радимо заједно", оставио је Зола "отворене карте".

Коментари / 0

Оставите коментар