Zola zove Terija: Dođi, ovdje ima love!

Da li će ponovo sarađivati, ovaj put u različitim ulogama?

Fudbal 30.10.2015 | 17:20
Zola zove Terija: Dođi, ovdje ima love!

Pre 17 godina na dan, 28. oktobra, Džon Teri je odigrao prvu zvaničnu utakmicu za Čelsi, ali se njegov boravak na Stamford Bridžu primakao kraju.

Pouzdanom defanzivcu ugovor ističe na kraju aktuelne sezone, a nema naznakada da će biti produžen, s obzirom da su mu 34 godine.

Rasplet situacije, izgleda, pomno prati Đanfranko Zola, nekadašnji Terijev saigrač, koji ga je pozvao da mu se pridruži u Kataru.

Italijan tamo radi kao trener Al Arabija, sedmostrukog prvaka države, ali poslednji put još 1997. godine, pa mu je neophodna pomoć u nameri da klubu vrati stari sjaj.

"Teri je veliki igrač, a Al Arabi je zainteresovan za velike igrače. Videćemo šta će se dogoditi. Postoji šansa, jer je Katar jedno od mesta u svetu gde ljudi rado dolaze da žive. Ovde je veoma visok životni standard. Klubovi odlično plaćaju igrače i ne bih se iznenadio da vidim Terija ovde", izjavio je Zola za "Miror".

Svog aduta italijanski trener vidi u činjenici da je već sarađivao sa engleskim defanzivcem. Njih dvojica bili su saigrači od 1998. do 2003. godine.

"Igrali smo zajedno i imamo izuzetno visoko mišljenje jedan o drugom. Lako ćemo stupiti u kontakt ako bude bilo potrebe za tim. Trenutno ne planiram da pravim promene u timu. Ovde sam tek mesec i po dana, ali videćemo šta će biti u budućnosti. Nije nemoguće da opet radimo zajedno", ostavio je Zola "otvorene karte".

Komentari / 0

Ostavite komentar