Штимац: Звезда је моја кућа!

Нови центар Црвене звезде Владимир Штимац обавио је у четвртак медицинске тестове, и са екипом отпутовао у Москву на меч трећег кола Евролиге са Химкијем.

Кошарка 30.10.2015 | 12:20
Штимац: Звезда је моја кућа!

Штимац је потписао уговор са клубом до краја сезоне, директно с аеродром отишао је на тестове, а затим пошао на нови пут са екипом.

"Ово је моја кућа и то никада нисам крио. Када је стигао позив моје Црвене звезде, било је само питање како ћу завршити сарадњу са Естудијантесом. Циљ ми је био да се све што пре заврши и да се што пре прикључим екипи. Сада сам ту и то је најважније, ту сам да се што пре уклопим и помогнем тиму".

Штимац је већ играо за црвено-беле и добро зна да носити дрес Црвене звезде није лако.

"Али је и велико задовољство. Ту сам да помогнем и да радим све што се од мене тражи да би тим био бољи. Идемо утакмицу по утакмицу, тренинг по тренинг, сада ми је циљ да се што пре уклопим у екипу и систем тренера Радоњића. Спреман сам, играо сам и на почетку шпанске лиге и са те стране нема проблема".

Владимир је помно пратио шта се дешава са црвено-белима током година у иностранству.

"Пратио сам наравно утакмице и ове сезоне, имамо много проблема са повредама играча, али очекујем да полако све дође на своје место, биће све то како треба, Звезда је увек Звезда“, закључио је Штимац.

Коментари / 0

Оставите коментар