Štimac: Zvezda je moja kuća!

Novi centar Crvene zvezde Vladimir Štimac obavio je u četvrtak medicinske testove, i sa ekipom otputovao u Moskvu na meč trećeg kola Evrolige sa Himkijem.

Košarka 30.10.2015 | 12:20
Štimac: Zvezda je moja kuća!

Štimac je potpisao ugovor sa klubom do kraja sezone, direktno s aerodrom otišao je na testove, a zatim pošao na novi put sa ekipom.

"Ovo je moja kuća i to nikada nisam krio. Kada je stigao poziv moje Crvene zvezde, bilo je samo pitanje kako ću završiti saradnju sa Estudijantesom. Cilj mi je bio da se sve što pre završi i da se što pre priključim ekipi. Sada sam tu i to je najvažnije, tu sam da se što pre uklopim i pomognem timu".

Štimac je već igrao za crveno-bele i dobro zna da nositi dres Crvene zvezde nije lako.

"Ali je i veliko zadovoljstvo. Tu sam da pomognem i da radim sve što se od mene traži da bi tim bio bolji. Idemo utakmicu po utakmicu, trening po trening, sada mi je cilj da se što pre uklopim u ekipu i sistem trenera Radonjića. Spreman sam, igrao sam i na početku španske lige i sa te strane nema problema".

Vladimir je pomno pratio šta se dešava sa crveno-belima tokom godina u inostranstvu.

"Pratio sam naravno utakmice i ove sezone, imamo mnogo problema sa povredama igrača, ali očekujem da polako sve dođe na svoje mesto, biće sve to kako treba, Zvezda je uvek Zvezda“, zaključio je Štimac.

Komentari / 0

Ostavite komentar