Талас промјена у Звезди!

Цирбес постаје Србин, Вилијамс црвено-бели од 1. децембра, Мекелу последња опомена! КК Црвена звезда је летос погрешила у селекцији појачања, па сада у ходу попуњава играчки кадар.

Кошарка 29.10.2015 | 15:00
Талас промјена у Звезди!

Цирбес постаје Србин

Мајк Цирбес је ове сезоне најбољи играч Звезде (13,6 поена у АБА лиги, 16,5 у Евролиги). У потпуности надокнађује учинак Бобија Марјановића, али и изгубљеног Биг Софоа, коме су се црвено-бели захвалили на сарадњи у среду увече.

Добра ствар за црвено-беле је што ће немачки центар, како „Блиц” сазнаје, ускоро добити и српски пасош. Процедура је већ покренута, тако да ће се ослободити место за још једног странца. Цирбес обожава Србију, планови су му и у будућности везани за нашу земљу, а томе иде у прилог одлука да купи стан у Београду.

Вилијамс црвено-бели од 1. децембра

Љубав Маркуса Вилијамса и Звезде, болно прекинута крајем прошле сезоне након скандалозног открића да је амерички плејмејкер био позитиван на марихуану, добиће нову епизоду.

Можда та прича и не би била актуелна да су Мекел и Томпсон оправдали очекивања, овако, ситнице деле М-Вила од потписа (суспензија истиче 30. новембра). Проблем је чињеница да није у тренингу и такмичарском ритму, али Американац познаје екипу и тренера, миљеник је навијача, па неће имати проблем да се уклопи.

Мекел пред отказом

За разлику од Софоа, Гал Мекел показује „знаке живота”, у АБА лиги уме и да заблиста, али много више је оних „празних минута”.

Видело се то најбоље у оној катастрофи од Реала у Мадриду, када је меч завршио са негативним индексом. А у свим клубовима досад је био ударна нападачка опција.

Нема дилеме, није успео да замени Вилијамса на месту организатора игре, и када Вилијамсу истекне суспензија, његов уговор биће и те како под лупом. До тада и Израелац има рок да се поправи.

Коментари / 0

Оставите коментар