Сека отворила фризерски салон у Бијељини

Послије успјешне музичке каријере већина пјевачица се одлучује за неки приватни бизнис. Сасвим је сигурно да и Сека Алексић размишља о томе.

Република Српска 28.10.2015 | 18:01
Сека отворила фризерски салон у Бијељини

Међутим, ако сте помислили да се већ одлучила за то, варате се, јер је Сека још увијек једна од најпопуларнијих и најтраженијих наших пјевачица, па бар за сада не мора да размишља о додатном послу, али је зато увијек ту када треба да подржи своје пријатеље, у овом случају своју куму!

- "Моја кума Боба је једна од мојих најближих пријатеља и једна о другој знамо многе ствари и многе тајне, које нико не зна. То пријатељство датира још из периода када ја нисам била позната и зато знам да је она уз мене без икаквог интереса и да ме искрено воли. Зато сам и ја уз њу увијек када треба, па и овог пута, када је одлучила да отвори нешто ново Бијељини. Одговорно тврдим да је она најбоља фризерка на свијету и да нико никада ме не може исфенирати као она и то сви моји фризери знају и често се шале самном на тај рачун. Зато сам сигурна да ће фризерски салон "Боба" радити одлично, јер нуди услуге које други фризери не могу"- рекла је Сека за портал ИнфоБијељина.

Колико је Сека била емотивна то вече, најбоље казује податак да се са присутнима присјећала неких догађаја из прошлости, из времена када је живјела у Бијељини и када није могла ни претпоставити каква ће звијезда бити, иако је у поменутом граду и околини била најтраженија и најплаћенија пјевачица.

Извор: Инфо БН

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

ОГИ ПРИЈЕДОР

28.10.2015 17:24

Е МОЈА СЕКО НИЈЕ ТИ ТО НИШТА...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

28.10.2015 18:33

Сисала је и прије пјевајуци само да не би ове технологије никад не би запјевала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

еxса бн

28.10.2015 20:17

Браво Секо! БН заслузује врхунски салон!

ОДГОВОРИТЕ
Name

супља

28.10.2015 21:01

Зна ли за период док си била у промету у БН?

Name

Гуиннесс

28.10.2015 23:42

Заболи те ко ста ради. Своје фрустрације лијеци код психијатра.Ето твоја мама и сестра су постене па иди код њих на фризуру.

Name

Ханифа

28.10.2015 21:55

Засто да не ,све је боље радити него не радити. Сека цега се ухвати то дигне на прави ниво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

29.10.2015 17:42

Још један у мору фризерских салона. Да је нека мања производња козметике од увозних уља или израда сапуна па хајде, али овако само џаба гушите некоме посао да би успоставили свој.

ОДГОВОРИТЕ