Seka otvorila frizerski salon u Bijeljini

Poslije uspješne muzičke karijere većina pjevačica se odlučuje za neki privatni biznis. Sasvim je sigurno da i Seka Aleksić razmišlja o tome.

Republika Srpska 28.10.2015 | 18:01
Seka otvorila frizerski salon u Bijeljini

Međutim, ako ste pomislili da se već odlučila za to, varate se, jer je Seka još uvijek jedna od najpopularnijih i najtraženijih naših pjevačica, pa bar za sada ne mora da razmišlja o dodatnom poslu, ali je zato uvijek tu kada treba da podrži svoje prijatelje, u ovom slučaju svoju kumu!

- "Moja kuma Boba je jedna od mojih najbližih prijatelja i jedna o drugoj znamo mnoge stvari i mnoge tajne, koje niko ne zna. To prijateljstvo datira još iz perioda kada ja nisam bila poznata i zato znam da je ona uz mene bez ikakvog interesa i da me iskreno voli. Zato sam i ja uz nju uvijek kada treba, pa i ovog puta, kada je odlučila da otvori nešto novo Bijeljini. Odgovorno tvrdim da je ona najbolja frizerka na svijetu i da niko nikada me ne može isfenirati kao ona i to svi moji frizeri znaju i često se šale samnom na taj račun. Zato sam sigurna da će frizerski salon "Boba" raditi odlično, jer nudi usluge koje drugi frizeri ne mogu"- rekla je Seka za portal InfoBijeljina.

Koliko je Seka bila emotivna to veče, najbolje kazuje podatak da se sa prisutnima prisjećala nekih događaja iz prošlosti, iz vremena kada je živjela u Bijeljini i kada nije mogla ni pretpostaviti kakva će zvijezda biti, iako je u pomenutom gradu i okolini bila najtraženija i najplaćenija pjevačica.

Izvor: Info BN

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

OGI PRIJEDOR

28.10.2015 17:24

E MOJA SEKO NIJE TI TO NIŠTA...

ODGOVORITE
Name

bijeljina

28.10.2015 18:33

Sisala je i prije pjevajuci samo da ne bi ove tehnologije nikad ne bi zapjevala.

ODGOVORITE
Name

exsa bn

28.10.2015 20:17

Bravo Seko! BN zasluzuje vrhunski salon!

ODGOVORITE
Name

suplja

28.10.2015 21:01

Zna li za period dok si bila u prometu u BN?

Name

Guinness

28.10.2015 23:42

Zaboli te ko sta radi. Svoje frustracije lijeci kod psihijatra.Eto tvoja mama i sestra su postene pa idi kod njih na frizuru.

Name

Hanifa

28.10.2015 21:55

Zasto da ne ,sve je bolje raditi nego ne raditi. Seka cega se uhvati to digne na pravi nivo.

ODGOVORITE
Name

Direkt

29.10.2015 17:42

Još jedan u moru frizerskih salona. Da je neka manja proizvodnja kozmetike od uvoznih ulja ili izrada sapuna pa hajde, ali ovako samo džaba gušite nekome posao da bi uspostavili svoj.

ODGOVORITE