Илиев: Играчи морају да вјерују да су најбољи!

Нови спортски директор Партизана Ивица Илиев каже да би волео да се за годину дана црно-бели нађу у Лиги шампиона.

Фудбал 29.10.2015 | 14:00
Илиев: Играчи морају да вјерују да су најбољи!

“Имам обавезу да ову важну функцију у свету фудбала обављам са страшћу и вољом, као и са циљем да наш Партизан буде још бољи. Захваљујем се људима који су ме довели и навијаче позивам да нам верују јер без вере то није то“, рекао је Илиев на представљању.

“Желео бих да прво сагледам ситуацију изнутра и да онда дам суд. Гледао бих позитивно, а то је Европа, верујем да би било веома важно да презимимо. Мој примарни циљ јесте да из сваког појединца извучемо максимум, желео бих да са струком направим добар план, да све анализирамо и направимо у прелазном року праве потезе“, додао је 35-годишњи Илиев, који је дрес Партизана као играч носио у два наврата (1997-2004, 2010-2011).

Он је нагласио да верује у светлију будућност, али имао је и замерке.

“У неким анализама у претходном периоду давао сам критичке коментаре у вези са тиме колико голова примамо и на томе ћемо морати да порадимо. То се не односи само на одбрану, одбрана почиње од нападача. Ја бих волео да и за годину дана будемо у Лиги сампиона, можда сада тако не изгледа али су играчи Партизана увек имали веру и снагу. Играчи Партизана морају да верују да су најбољи и непобедиви“, рекао је Илиев и додао:

“Чакар и Ђорђе Пантић биће ми сарадници (скаути), али ништа званично за сада. Причали смо на Управном одбору, дајте мало времена да све упакујемо“.

Занимљиво је да су тренер Друловић, капитен Илић и сада Илиев у једном тренутку били саиграчи.

“Добро се знамо, могу да кажем да смо другари и верујем да ћемо се слагати као што смо се слагали и на терену. То сигурно неће бити проблем“.

Партизан од фебруара није имао спортског директора, када је Драган Ћирић ;поднео оставку после непуна два месеца на тој функцији.

Коментари / 0

Оставите коментар