Iliev: Igrači moraju da vjeruju da su najbolji!

Novi sportski direktor Partizana Ivica Iliev kaže da bi voleo da se za godinu dana crno-beli nađu u Ligi šampiona.

Fudbal 29.10.2015 | 14:00
Iliev: Igrači moraju da vjeruju da su najbolji!

“Imam obavezu da ovu važnu funkciju u svetu fudbala obavljam sa strašću i voljom, kao i sa ciljem da naš Partizan bude još bolji. Zahvaljujem se ljudima koji su me doveli i navijače pozivam da nam veruju jer bez vere to nije to“, rekao je Iliev na predstavljanju.

“Želeo bih da prvo sagledam situaciju iznutra i da onda dam sud. Gledao bih pozitivno, a to je Evropa, verujem da bi bilo veoma važno da prezimimo. Moj primarni cilj jeste da iz svakog pojedinca izvučemo maksimum, želeo bih da sa strukom napravim dobar plan, da sve analiziramo i napravimo u prelaznom roku prave poteze“, dodao je 35-godišnji Iliev, koji je dres Partizana kao igrač nosio u dva navrata (1997-2004, 2010-2011).

On je naglasio da veruje u svetliju budućnost, ali imao je i zamerke.

“U nekim analizama u prethodnom periodu davao sam kritičke komentare u vezi sa time koliko golova primamo i na tome ćemo morati da poradimo. To se ne odnosi samo na odbranu, odbrana počinje od napadača. Ja bih voleo da i za godinu dana budemo u Ligi sampiona, možda sada tako ne izgleda ali su igrači Partizana uvek imali veru i snagu. Igrači Partizana moraju da veruju da su najbolji i nepobedivi“, rekao je Iliev i dodao:

“Čakar i Đorđe Pantić biće mi saradnici (skauti), ali ništa zvanično za sada. Pričali smo na Upravnom odboru, dajte malo vremena da sve upakujemo“.

Zanimljivo je da su trener Drulović, kapiten Ilić i sada Iliev u jednom trenutku bili saigrači.

“Dobro se znamo, mogu da kažem da smo drugari i verujem da ćemo se slagati kao što smo se slagali i na terenu. To sigurno neće biti problem“.

Partizan od februara nije imao sportskog direktora, kada je Dragan Ćirić ;podneo ostavku posle nepuna dva meseca na toj funkciji.

Komentari / 0

Ostavite komentar