Гага код куће

Глумац Драган Николић завршио је први део рехабилитације и напустио Специјалну болницу "Меркур" у Врњачкој Бањи, где је провео неколико недеља на рехабилитацији. 

Србија 27.10.2015 | 21:00
Гага код куће

Лекарски тим задовољан је резултатима постигнутим током лечења и здравственим стањем легендарног Гаге. - По завршетку прве фазе рехабилитације, на основу мишљења лекара и у консултацији са породицом, одлучено је да наш прослављени глумац даље здравствене контроле спроведе у Клиничком центру Србије - кажу у "Меркуру".

Планирани повратак глумца у "Меркур" и наставак рехабилитационих активности очекује се на пролеће идуће године.

Током свог боравка у "Меркуру", прослављени "Флојд" на располагању је имао врхунску медицинску услугу, уз ангажовање лекара више медицинских области, као и осталог особља. Женски део "Меркуровог" тима утркивао се да негује највећег шармера српског глумишта.

Пре одласка на рехабилитацију Гага је готово шест месеци лечен у Клиничком центру Србије, где је и оперисан на Првој хируршкој клиници. Касније су се код глумца, иначе страственог пушача, појавили и проблеми са плућима, због којих је кратко био прикључен и на респиратор.

У "Меркуру" кажу да је Николић овај центар, где је са њим била и супруга Милена, напустио добро расположен и пун оптимизма.

Извор: Новости

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

зито

28.10.2015 14:38

Кад видјех слику , препадох се , рекох није ваљда...прочитах и мило ми је да је добро , желим му потпун опоравак !

ОДГОВОРИТЕ