Gaga kod kuće

Glumac Dragan Nikolić završio je prvi deo rehabilitacije i napustio Specijalnu bolnicu "Merkur" u Vrnjačkoj Banji, gde je proveo nekoliko nedelja na rehabilitaciji. 

Srbija 27.10.2015 | 21:00
Gaga kod kuće

Lekarski tim zadovoljan je rezultatima postignutim tokom lečenja i zdravstvenim stanjem legendarnog Gage. - Po završetku prve faze rehabilitacije, na osnovu mišljenja lekara i u konsultaciji sa porodicom, odlučeno je da naš proslavljeni glumac dalje zdravstvene kontrole sprovede u Kliničkom centru Srbije - kažu u "Merkuru".

Planirani povratak glumca u "Merkur" i nastavak rehabilitacionih aktivnosti očekuje se na proleće iduće godine.

Tokom svog boravka u "Merkuru", proslavljeni "Flojd" na raspolaganju je imao vrhunsku medicinsku uslugu, uz angažovanje lekara više medicinskih oblasti, kao i ostalog osoblja. Ženski deo "Merkurovog" tima utrkivao se da neguje najvećeg šarmera srpskog glumišta.

Pre odlaska na rehabilitaciju Gaga je gotovo šest meseci lečen u Kliničkom centru Srbije, gde je i operisan na Prvoj hirurškoj klinici. Kasnije su se kod glumca, inače strastvenog pušača, pojavili i problemi sa plućima, zbog kojih je kratko bio priključen i na respirator.

U "Merkuru" kažu da je Nikolić ovaj centar, gde je sa njim bila i supruga Milena, napustio dobro raspoložen i pun optimizma.

Izvor: Novosti

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

zito

28.10.2015 14:38

Kad vidjeh sliku , prepadoh se , rekoh nije valjda...pročitah i milo mi je da je dobro , želim mu potpun oporavak !

ODGOVORITE