Друловић о изјави Вучелића: Има право на мишљење!

Тренеру фудбалера Партизана није било право због изјаве потпредседника, али... "Ја се нисам предао", каже Љубинко Друловић.

Фудбал 29.10.2015 | 19:20
Друловић о изјави Вучелића: Има право на мишљење!

"Звезда је шампион", рекао је у уторак потпредседник Партизана Милорад Вучелић, у дану када се његов клуб припремао за старт у Купу Србије.

Утолико, тренер црно-белих Љубинко Друловић, који је екипу преузео пре две недеље на "минус 14" у односу на лидера, иако му није било право због ове изјаве, дипломатски је одговорио:

"Свако има право на своје мишљење и поштујем то. Не бих превише коментарисао... Ја верујем у ове играче и верујем да можемо да направимо праве ствари. Надам се да ћемо ускоро бити комплетни. На тренинзима момци добро раде, а треба нам и мало спортске среће, коју треба заслужити играма и понашањем", закључио Друловић.

Партизан тренутно заостаје 16 бодова за Црвеном звездом и, ако би сада дошло до дељења бодова на пола, пред старт трећег круга шампионата, разлика би била осам бодова.

"Ми смо свесни ситуације да Звезда има велику предност. Али, нико се овде није предао, нити ће се предати, бар док сам ја тренер. Покушаћемо да сваку утакмицу победимо, да вратимо тим на психолошком плану. Предност јесте велика, али пробаћемо да смањимо разлику у наредном периоду. Тек смо на трећини сезоне, још је утакмица пред нама и могућих киксева противника и морамо да верујемо у то, али пре свега треба да гледамо себе и своје резултате", истакао је Друловић.

Управо зато, тренер црвено-белих Миодраг Божовић одбио је да прими честитку од Партизана на освојеној титули и рекао да ће то прихватити када буде било 20 бодова разлике.

Коментари / 0

Оставите коментар