Drulović o izjavi Vučelića: Ima pravo na mišljenje!

Treneru fudbalera Partizana nije bilo pravo zbog izjave potpredsednika, ali... "Ja se nisam predao", kaže Ljubinko Drulović.

Fudbal 29.10.2015 | 19:20
Drulović o izjavi Vučelića: Ima pravo na mišljenje!

"Zvezda je šampion", rekao je u utorak potpredsednik Partizana Milorad Vučelić, u danu kada se njegov klub pripremao za start u Kupu Srbije.

Utoliko, trener crno-belih Ljubinko Drulović, koji je ekipu preuzeo pre dve nedelje na "minus 14" u odnosu na lidera, iako mu nije bilo pravo zbog ove izjave, diplomatski je odgovorio:

"Svako ima pravo na svoje mišljenje i poštujem to. Ne bih previše komentarisao... Ja verujem u ove igrače i verujem da možemo da napravimo prave stvari. Nadam se da ćemo uskoro biti kompletni. Na treninzima momci dobro rade, a treba nam i malo sportske sreće, koju treba zaslužiti igrama i ponašanjem", zaključio Drulović.

Partizan trenutno zaostaje 16 bodova za Crvenom zvezdom i, ako bi sada došlo do deljenja bodova na pola, pred start trećeg kruga šampionata, razlika bi bila osam bodova.

"Mi smo svesni situacije da Zvezda ima veliku prednost. Ali, niko se ovde nije predao, niti će se predati, bar dok sam ja trener. Pokušaćemo da svaku utakmicu pobedimo, da vratimo tim na psihološkom planu. Prednost jeste velika, ali probaćemo da smanjimo razliku u narednom periodu. Tek smo na trećini sezone, još je utakmica pred nama i mogućih kikseva protivnika i moramo da verujemo u to, ali pre svega treba da gledamo sebe i svoje rezultate", istakao je Drulović.

Upravo zato, trener crveno-belih Miodrag Božović odbio je da primi čestitku od Partizana na osvojenoj tituli i rekao da će to prihvatiti kada bude bilo 20 bodova razlike.

Komentari / 0

Ostavite komentar