Крстајић хоће “5. октобар” у Партизану!

Воде нас стручњаци који мачку с прага нису шутнули! Некадашњи капитен и спортски директор огорчен због ситуације у некадашњем клубу, Ивица Краљ има блаже ставове, али поручује да грешке не смеју да се понављају.

Фудбал 29.10.2015 | 00:00
Крстајић хоће “5. октобар” у Партизану!

Партизан посрће, ређају се кикс за киксом, а навијача на стадиону у Хумској је све мање. Алармантну ситуацију у Партизану је у разговору за Спорт, коментарисао некадашњи капитен и спортски директор Младен Крстајић.

Он је огорчен због целе ситуације и као искључивог кривца види клупску управу.
“Жао ми је шта се све дешава у Хумској. Како ови “стручњаци” воде клуб, тако им се и враћа. Пресабирам у глави, да ли је неко од челника који су реализовали прелазни рок, шутнуо лопту у животу, али мислим да није ни “мачку с прага” изузев Тумбаковића који се повукао. Смешно је до ког су нивоа довели Партизан. До просека! Питам се само, шта ће им сада послужити као алиби”, каже Крстајић који ради у Раднику из Бијељине.

Криво му је што нико не жели да дигне глас…
“Јављају се неки велики стручњаци и дају оцене, интервјуе, а нису знали где је стадион док их неко није посадио у фотеље. Тамо је потребан фудбалски “5 октобар”, да се крене од нуле и спасава се што се спасти може. Криво ми је и жао што се легенде не оглашавају него ћутке гледају. Сви нешто муљају и скривају се док пуца по шавовима. Надам се да ће реаговати пре него што буде касно”.

Блаже ставове има некадашњи голман црно-белих Ивица Краљ.
“Надам се да су људи који воде клуб увидели где су грешили. Није то ништа неуобичајено, сви грешимо, али би било опасно да се грешке понављају. За почетак да се изгура до зиме што безболније и са што мање киксева, а онда - све од нуле! Видим да ће Ивица Илиев водити прелазни рок и потребно је одмах да се почне са реализацијом, како за зиму, тако и за следеће лето. Не сме да се догоди да чекамо последњи дан прелазног рока”, каже за Спорт Ивица Краљ.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

пфк

29.10.2015 08:57

Ајде Младене цупај нас

ОДГОВОРИТЕ