Krstajić hoće “5. oktobar” u Partizanu!

Vode nas stručnjaci koji mačku s praga nisu šutnuli! Nekadašnji kapiten i sportski direktor ogorčen zbog situacije u nekadašnjem klubu, Ivica Kralj ima blaže stavove, ali poručuje da greške ne smeju da se ponavljaju.

Fudbal 29.10.2015 | 00:00
Krstajić hoće “5. oktobar” u Partizanu!

Partizan posrće, ređaju se kiks za kiksom, a navijača na stadionu u Humskoj je sve manje. Alarmantnu situaciju u Partizanu je u razgovoru za Sport, komentarisao nekadašnji kapiten i sportski direktor Mladen Krstajić.

On je ogorčen zbog cele situacije i kao isključivog krivca vidi klupsku upravu.
“Žao mi je šta se sve dešava u Humskoj. Kako ovi “stručnjaci” vode klub, tako im se i vraća. Presabiram u glavi, da li je neko od čelnika koji su realizovali prelazni rok, šutnuo loptu u životu, ali mislim da nije ni “mačku s praga” izuzev Tumbakovića koji se povukao. Smešno je do kog su nivoa doveli Partizan. Do proseka! Pitam se samo, šta će im sada poslužiti kao alibi”, kaže Krstajić koji radi u Radniku iz Bijeljine.

Krivo mu je što niko ne želi da digne glas…
“Javljaju se neki veliki stručnjaci i daju ocene, intervjue, a nisu znali gde je stadion dok ih neko nije posadio u fotelje. Tamo je potreban fudbalski “5 oktobar”, da se krene od nule i spasava se što se spasti može. Krivo mi je i žao što se legende ne oglašavaju nego ćutke gledaju. Svi nešto muljaju i skrivaju se dok puca po šavovima. Nadam se da će reagovati pre nego što bude kasno”.

Blaže stavove ima nekadašnji golman crno-belih Ivica Kralj.
“Nadam se da su ljudi koji vode klub uvideli gde su grešili. Nije to ništa neuobičajeno, svi grešimo, ali bi bilo opasno da se greške ponavljaju. Za početak da se izgura do zime što bezbolnije i sa što manje kikseva, a onda - sve od nule! Vidim da će Ivica Iliev voditi prelazni rok i potrebno je odmah da se počne sa realizacijom, kako za zimu, tako i za sledeće leto. Ne sme da se dogodi da čekamo poslednji dan prelaznog roka”, kaže za Sport Ivica Kralj.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

pfk

29.10.2015 08:57

Ajde Mladene cupaj nas

ODGOVORITE