Азар одлази за рекордну цифру?!

Белгијски репрезентативац наводно би ускоро могао да напусти Челси и то за 104 милиона евра!

Фудбал 28.10.2015 | 19:20
Азар одлази за рекордну цифру?!

Еден Азар је на мети Реал Мадрида, али и других великих европских клубова.

Фудбалер, који је прошле сезоне био хит и предводио Челси са 19 голова, ове се у Премијер лиги још није уписао у стрелце, што је свакако утицало на лош пласман лондонског клуба, који је тек на 15. месту табеле са свега освојених 11 бодова после 10 одиграних мечева.

Жозе Мурињо љут је због његовог слабог учинка, па га је мало гурнуо у други план. А Азар свакако није играч који треба да игра "на кашичицу", што сматрају и велики европски ривали.

Да ли ће Белгијанац ускоро напустити Челси? Британски медији преносе да је разлаз на помолу.

А први у трци да "покупи" Азара је Пари сен Жермен, који је према писању "Сана" спреман да издвоји чак 104 милиона евра. Уколико би се то догодило, то би био највећи трансфер у историји.

Париски клуб ипак није једини заинтересован за услуге Белгијанца. У "игри" је, наводно, и Манчестер сити, који је такође спреман да плати преко 100 "милки" за Азара.

Прича се да они имају "адута из рукава" који би могао да приволи младог играча да остане у Премијер лиги. Ради се о Винсенту Компанију, Азаровом саиграчу из репрезентације Белгије, који би могао да буде кључни човек у том трансферу.

Било како било, Азар је играч Челсија и почетком године парафирао је да ће носити плави дрес до 2020. Из ове преспективе, то изгледа нереално, али ко зна...

Коментари / 0

Оставите коментар