Azar odlazi za rekordnu cifru?!

Belgijski reprezentativac navodno bi uskoro mogao da napusti Čelsi i to za 104 miliona evra!

Fudbal 28.10.2015 | 19:20
Azar odlazi za rekordnu cifru?!

Eden Azar je na meti Real Madrida, ali i drugih velikih evropskih klubova.

Fudbaler, koji je prošle sezone bio hit i predvodio Čelsi sa 19 golova, ove se u Premijer ligi još nije upisao u strelce, što je svakako uticalo na loš plasman londonskog kluba, koji je tek na 15. mestu tabele sa svega osvojenih 11 bodova posle 10 odigranih mečeva.

Žoze Murinjo ljut je zbog njegovog slabog učinka, pa ga je malo gurnuo u drugi plan. A Azar svakako nije igrač koji treba da igra "na kašičicu", što smatraju i veliki evropski rivali.

Da li će Belgijanac uskoro napustiti Čelsi? Britanski mediji prenose da je razlaz na pomolu.

A prvi u trci da "pokupi" Azara je Pari sen Žermen, koji je prema pisanju "Sana" spreman da izdvoji čak 104 miliona evra. Ukoliko bi se to dogodilo, to bi bio najveći transfer u istoriji.

Pariski klub ipak nije jedini zainteresovan za usluge Belgijanca. U "igri" je, navodno, i Mančester siti, koji je takođe spreman da plati preko 100 "milki" za Azara.

Priča se da oni imaju "aduta iz rukava" koji bi mogao da privoli mladog igrača da ostane u Premijer ligi. Radi se o Vinsentu Kompaniju, Azarovom saigraču iz reprezentacije Belgije, koji bi mogao da bude ključni čovek u tom transferu.

Bilo kako bilo, Azar je igrač Čelsija i početkom godine parafirao je da će nositi plavi dres do 2020. Iz ove prespektive, to izgleda nerealno, ali ko zna...

Komentari / 0

Ostavite komentar