Звезда и Милош Вељковић: Вруће је...!

Спорт пише да су челници црвено-белих понудили трогодишњи уговор дефанзивцу Тотенхема!

Фудбал 28.10.2015 | 18:40
Звезда и Милош Вељковић: Вруће је...!

Иако причају да им је приоритет завршница јесењег дела сезоне челници Црвене звезде увелико спремају подлогу за зимски прелазни рок. Приоритет је ангажовање штопера, а како смо већ писали, поглед је усмерен ка Лондону и члану Тотенхема Милошу Вељковићу.

Златни Орлић тренутно игра за млади тим Спарса, па би доласком у Црвену звезду добио шансу да се докаже на великој сцени. Одговорни из Љутице Богдана виде га у тиму и за европске квалификације.

Спорт у данашњем издању пише да су челници Црвене звезде понудили младом дефанзивцу да се већ у децембру пресели у Црвену звезду и потпише трогодишњи уговор.

„Имам понуду Црвене звезде, али много тога зависи од планова Тотенхема. Сматрам да много губим играњем у младом тиму, без обзира што је у питању Енглеска. Моја жеља је да будем на главној сцени, што ћу добити евентуалним доласком у Црвену звезду“, поручио је Вељковић.

За Вељковићев долазак у Црвену звезду лобира и његов класић Марко Грујић који је недавно у Литванији од челника клуба добио задатак да убеди талентованог штопера да се пресели у Београд.

Поред Вељковића црвено-бели би могли да се ојачају и репрезентативцем Црне Горе Естебаном Савељићем.

Коментари / 0

Оставите коментар