Zvezda i Miloš Veljković: Vruće je...!

Sport piše da su čelnici crveno-belih ponudili trogodišnji ugovor defanzivcu Totenhema!

Fudbal 28.10.2015 | 18:40
Zvezda i Miloš Veljković: Vruće je...!

Iako pričaju da im je prioritet završnica jesenjeg dela sezone čelnici Crvene zvezde uveliko spremaju podlogu za zimski prelazni rok. Prioritet je angažovanje štopera, a kako smo već pisali, pogled je usmeren ka Londonu i članu Totenhema Milošu Veljkoviću.

Zlatni Orlić trenutno igra za mladi tim Sparsa, pa bi dolaskom u Crvenu zvezdu dobio šansu da se dokaže na velikoj sceni. Odgovorni iz Ljutice Bogdana vide ga u timu i za evropske kvalifikacije.

Sport u današnjem izdanju piše da su čelnici Crvene zvezde ponudili mladom defanzivcu da se već u decembru preseli u Crvenu zvezdu i potpiše trogodišnji ugovor.

„Imam ponudu Crvene zvezde, ali mnogo toga zavisi od planova Totenhema. Smatram da mnogo gubim igranjem u mladom timu, bez obzira što je u pitanju Engleska. Moja želja je da budem na glavnoj sceni, što ću dobiti eventualnim dolaskom u Crvenu zvezdu“, poručio je Veljković.

Za Veljkovićev dolazak u Crvenu zvezdu lobira i njegov klasić Marko Grujić koji je nedavno u Litvaniji od čelnika kluba dobio zadatak da ubedi talentovanog štopera da se preseli u Beograd.

Pored Veljkovića crveno-beli bi mogli da se ojačaju i reprezentativcem Crne Gore Estebanom Saveljićem.

Komentari / 0

Ostavite komentar