Вучелић: Играчи су искључиви кривци!

У јануару са Михајловићем почиње прављење новог тима! Потпредседник црно-белих као да се предао у шампионској трци са Црвеном звездом.

Фудбал 28.10.2015 | 20:00
Вучелић: Играчи су искључиви кривци!

Традиција каже да никада ниједна екипа у Србији није стигла 16 бодова дефицита и касније се октила шмапионском титулом. Ипак, наду Партизану подргејава нови систем такмичења и чињеница да ће се бодови уочи плеј-офа делити на пола, па ће самим тим и предност Црвене звезде бити дупло мања. Али оно што не даје наду навијачима црно-белих је игра Партизана која је ове сезоне очајна. Излазак из кризе није ни на видику упркос промени тренера.
„Звезда је побеђивала у свим утакмицама док смо бележили кискеве где год смо стигли и зато комшије имају толику предност“, каже потпредседник Партизана Милорад Вучелић у разговору за Информер.

Функционер за којег се очекује да у скорије време наследи Душка Вујошевића на функцији председника ЈСД Партизан искључиве кривце види у играчима.
„Ово је јако лоше, плаћамо цех играња на два фронта, јер да играмо само у првенству, била би другачија прича. Али шта да кажем за мечеве против Радника и Младости? Треба ли шта да се коментарише. Играчи су апсолутни кривци. Управа је урадила све што је у њеној моћи. Дала је играчима редовне плате, променила тренера да их раздрма и довела сјајног стручњака Љубинка Друловића...“

Потпредседник црно-белих најављује чистку у тиму и прваљење новог тима у јануару.
„Разумем да смо имали много проблема и са повредама, да нам нон-стоп фали, пет или шест важних играча, али начин на који играмо је недопустив. Подабциле су све линије тима, неке више неке мање. Гледамо сам како да изгурамо овај први део сезоне и да презимимо у Европиу. Што се тиче прелазног рока, морамо да се појачамо. Долази нам Немања Михајловић из Телеоптика сигурно, а заједно са скаутинг тимом и спортским директором и тренером, направићемо много бољу екипу од ове коју тренутно имамо“, истакао је Вучелић.

Коментари / 0

Оставите коментар