Vučelić: Igrači su isključivi krivci!

U januaru sa Mihajlovićem počinje pravljenje novog tima! Potpredsednik crno-belih kao da se predao u šampionskoj trci sa Crvenom zvezdom.

Fudbal 28.10.2015 | 20:00
Vučelić: Igrači su isključivi krivci!

Tradicija kaže da nikada nijedna ekipa u Srbiji nije stigla 16 bodova deficita i kasnije se oktila šmapionskom titulom. Ipak, nadu Partizanu podrgejava novi sistem takmičenja i činjenica da će se bodovi uoči plej-ofa deliti na pola, pa će samim tim i prednost Crvene zvezde biti duplo manja. Ali ono što ne daje nadu navijačima crno-belih je igra Partizana koja je ove sezone očajna. Izlazak iz krize nije ni na vidiku uprkos promeni trenera.
„Zvezda je pobeđivala u svim utakmicama dok smo beležili kiskeve gde god smo stigli i zato komšije imaju toliku prednost“, kaže potpredsednik Partizana Milorad Vučelić u razgovoru za Informer.

Funkcioner za kojeg se očekuje da u skorije vreme nasledi Duška Vujoševića na funkciji predsednika JSD Partizan isključive krivce vidi u igračima.
„Ovo je jako loše, plaćamo ceh igranja na dva fronta, jer da igramo samo u prvenstvu, bila bi drugačija priča. Ali šta da kažem za mečeve protiv Radnika i Mladosti? Treba li šta da se komentariše. Igrači su apsolutni krivci. Uprava je uradila sve što je u njenoj moći. Dala je igračima redovne plate, promenila trenera da ih razdrma i dovela sjajnog stručnjaka Ljubinka Drulovića...“

Potpredsednik crno-belih najavljuje čistku u timu i prvaljenje novog tima u januaru.
„Razumem da smo imali mnogo problema i sa povredama, da nam non-stop fali, pet ili šest važnih igrača, ali način na koji igramo je nedopustiv. Podabcile su sve linije tima, neke više neke manje. Gledamo sam kako da izguramo ovaj prvi deo sezone i da prezimimo u Evropiu. Što se tiče prelaznog roka, moramo da se pojačamo. Dolazi nam Nemanja Mihajlović iz Teleoptika sigurno, a zajedno sa skauting timom i sportskim direktorom i trenerom, napravićemo mnogo bolju ekipu od ove koju trenutno imamo“, istakao je Vučelić.

Komentari / 0

Ostavite komentar