Шокантно откриће посљедњег Мурињовог појачања!

Тукао сам саиграча у аутобусу, склонили ме из тима без речи, а код Седорфа нико није хтео да тренира! Марко Амелија испричао врло занимљиве детаље из свлачионице Милана.

Фудбал 29.10.2015 | 10:00
Шокантно откриће посљедњег Мурињовог појачања!

Нови голман Челсија Марко Амелија отворио је душу у интервјуу за италијанске медије и открио, између осталог, како се својевремено потукао са Данијелеом Бонером у клупском аутобусу Милана.

За сукоб са некадашњим саиграчем каже да је био озбиљан.
“Након дружења са навијачима Ел Шарави и ја смо стали да поделимо аутограме навијачима, а остали су ушли у аутобус. Тренер ме је питао да убедим остале да нам се придруже, а неко је само рекао “нећу”. Онда је аутобус кренуо, чуо сам неке шале које ми се нису свиделе, па смо Бонера и ја разменили псовке. Ударио сам га, саиграчи су нас раздвојили иначе бих га ударио још неколико пута. Заслужио је, понижавао је 400 људи који су изашли са посла да би дошли да поздраве фудбалере Милана”, присетио се Амелија у интевјуу за италијански Либеро.

Неколико пута је желео да напусти Милан током периода 2010-2014. када је наступао за овај тим.
“Нису се добро ствари одвијале по мене од самог почетка. Надао сам се да ћу наследити Абијатија, али ме је тренер Алегри без икаквог разлога склонио са гола. Макс је тежак човек, са њим не можете нормално ни да разговарате, хтео сам да одем из клуба, али не је Галијани задржао”, открива Амелија.

Најбољи тренер са којим је сарађивао у Милану је Кларенс Седорф.
“Немам дилему, за мене је један од двојице најбољих. Када смо рецимо Кака и ја у новинама прочитали да се неко састајао са Берлусконијем и паковао отказ Седорфу, тражили смо објашњење од саиграча. Сви су ћутали. Седорф није био проблем, већ чињеница да многи нису желели да поштују његова јасна правила. Желели су гужву, тренера с којим би спавали до 12, а тренирали поподне. А то код Седорфа није могло. Кларенс је хтео да заведе ред, а они којима то није одговарало су га изминирали”, закључује Марко Амелија.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Па да

29.10.2015 09:05

Ма нека си га осафарио

ОДГОВОРИТЕ