Šokantno otkriće posljednjeg Murinjovog pojačanja!

Tukao sam saigrača u autobusu, sklonili me iz tima bez reči, a kod Sedorfa niko nije hteo da trenira! Marko Amelija ispričao vrlo zanimljive detalje iz svlačionice Milana.

Fudbal 29.10.2015 | 10:00
Šokantno otkriće posljednjeg Murinjovog pojačanja!

Novi golman Čelsija Marko Amelija otvorio je dušu u intervjuu za italijanske medije i otkrio, između ostalog, kako se svojevremeno potukao sa Danijeleom Bonerom u klupskom autobusu Milana.

Za sukob sa nekadašnjim saigračem kaže da je bio ozbiljan.
“Nakon druženja sa navijačima El Šaravi i ja smo stali da podelimo autograme navijačima, a ostali su ušli u autobus. Trener me je pitao da ubedim ostale da nam se pridruže, a neko je samo rekao “neću”. Onda je autobus krenuo, čuo sam neke šale koje mi se nisu svidele, pa smo Bonera i ja razmenili psovke. Udario sam ga, saigrači su nas razdvojili inače bih ga udario još nekoliko puta. Zaslužio je, ponižavao je 400 ljudi koji su izašli sa posla da bi došli da pozdrave fudbalere Milana”, prisetio se Amelija u intevjuu za italijanski Libero.

Nekoliko puta je želeo da napusti Milan tokom perioda 2010-2014. kada je nastupao za ovaj tim.
“Nisu se dobro stvari odvijale po mene od samog početka. Nadao sam se da ću naslediti Abijatija, ali me je trener Alegri bez ikakvog razloga sklonio sa gola. Maks je težak čovek, sa njim ne možete normalno ni da razgovarate, hteo sam da odem iz kluba, ali ne je Galijani zadržao”, otkriva Amelija.

Najbolji trener sa kojim je sarađivao u Milanu je Klarens Sedorf.
“Nemam dilemu, za mene je jedan od dvojice najboljih. Kada smo recimo Kaka i ja u novinama pročitali da se neko sastajao sa Berluskonijem i pakovao otkaz Sedorfu, tražili smo objašnjenje od saigrača. Svi su ćutali. Sedorf nije bio problem, već činjenica da mnogi nisu želeli da poštuju njegova jasna pravila. Želeli su gužvu, trenera s kojim bi spavali do 12, a trenirali popodne. A to kod Sedorfa nije moglo. Klarens je hteo da zavede red, a oni kojima to nije odgovaralo su ga izminirali”, zaključuje Marko Amelija.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Pa da

29.10.2015 09:05

Ma neka si ga osafario

ODGOVORITE