ФА: Нови поступак против Муриња!

Фудбалски Асоцијација Енглеске (ФА) покренула је дисциплински поступак против менаџера Челсија Жозеа Муриња због неспортског понашања против Вест Хема.

Фудбал 27.10.2015 | 15:20
ФА: Нови поступак против Муриња!

Мурињо је оптужен да се на полувремену 'унутар и ван свлачионице' недолично понео према званичницима утакмице, коју је његов клуб изгубио резултатом 2:1.

После инцидента, контроверзни португалски стручњак послат је на трибине, одакле је пратио остатак меча, да би касније одбио да се појави на конференцији за медије.

Осим Муриња, на сусрету са Вест Хемом искључен је и његов помоћник Силвио Лоуро, као и првотимац 'Плаваца и српски репрезентативац Немања Матић због два жута картона.

Раније овог месеца ФА је суспендовао Муриња једну утакмицу и казнио са 50.000 фунти због коментарисања судјења после пораза од Саутемптона у 8. колу Премијер лиге (3:1).

После пораза од Вест Хема, актуелни шампион Челси заузима 15. место на табели са чак 11 водова заостатка за водећима Манчестер Ситијем и Арсеналом, а британски медији увелико спекулишу да би Мурињо ускоро могао да добије отказ.

Коментари / 0

Оставите коментар