FA: Novi postupak protiv Murinja!

Fudbalski Asocijacija Engleske (FA) pokrenula je disciplinski postupak protiv menadžera Čelsija Žozea Murinja zbog nesportskog ponašanja protiv Vest Hema.

Fudbal 27.10.2015 | 15:20
FA: Novi postupak protiv Murinja!

Murinjo je optužen da se na poluvremenu 'unutar i van svlačionice' nedolično poneo prema zvaničnicima utakmice, koju je njegov klub izgubio rezultatom 2:1.

Posle incidenta, kontroverzni portugalski stručnjak poslat je na tribine, odakle je pratio ostatak meča, da bi kasnije odbio da se pojavi na konferenciji za medije.

Osim Murinja, na susretu sa Vest Hemom isključen je i njegov pomoćnik Silvio Louro, kao i prvotimac 'Plavaca i srpski reprezentativac Nemanja Matić zbog dva žuta kartona.

Ranije ovog meseca FA je suspendovao Murinja jednu utakmicu i kaznio sa 50.000 funti zbog komentarisanja sudjenja posle poraza od Sautemptona u 8. kolu Premijer lige (3:1).

Posle poraza od Vest Hema, aktuelni šampion Čelsi zauzima 15. mesto na tabeli sa čak 11 vodova zaostatka za vodećima Mančester Sitijem i Arsenalom, a britanski mediji uveliko spekulišu da bi Murinjo uskoro mogao da dobije otkaz.

Komentari / 0

Ostavite komentar