Навијачи Макабија ће бити бијесни!

Владимир Стојковић напушта Израел! Преговори српског репрезентативца и челника клуба из Хаифе око новог уговора завршени безуспешно, наш голман у јануару мења средину!

Фудбал 28.10.2015 | 08:40
Навијачи Макабија ће бити бијесни!

На помолу је растанак Владимира Стојковића и Макабија. Голман репрезентације Србије ће у јануарском прелазном року скоро извесно променити средину и из Израела се преселити у - Турску.

Пошто је за годину и по дана израстао у доминантну фигуру екипе из Хаифе, челници клуба су изразили намеру да са искусним чуваром мреже продуже сарадњу. Још ако се има у виду да су навијачи апсолутно на његовој страни и да су га у многобројим анкетама бирали за најбољег појединца Зелених, управа је повукла логичан потез и пре неколико седмица позвала некадашњег првотимца Црвене звезде и Партизана за преговарачки сто.

Управа је понудила Србину четворогодишњи уговор и он је био вољан да остане, међутим, због одређених несугласица са руководством преговори су прекинути и извесно је да неће бити настављени. Односно, да ће Владимир Стојковић на зиму потражити нови клуб.

С обзиром на репутацију првог голмана репрезентације Србије и сасвим добра издања у првенству Израела то не би требало да буде проблем. Поготово што су клубови већ почели да се јављају. Превасходно из Турске, која би требало да буде његова наредна дестинација.

Стојковић је и летос имао неколико понуда да напусти Израел, али је и тада истицао да му то није у плану, највише због подршке коју је уживао са трибина и јавних похвала на његов рачун (навијачи му дали надимак Краљ), истичући да је презадовољан начином на који је третиран, без обзира на промењиве резултате клуба.

С обзиром да је минуле сезоне Владимир Стојковић проглашен за најбољег голмана израелског првенства, али и најбољег играча Макабија у избору навијача, јасно је да ће његов одлазак бити велики ударац за клуб.

Коментари / 0

Оставите коментар