Navijači Makabija će biti bijesni!

Vladimir Stojković napušta Izrael! Pregovori srpskog reprezentativca i čelnika kluba iz Haife oko novog ugovora završeni bezuspešno, naš golman u januaru menja sredinu!

Fudbal 28.10.2015 | 08:40
Navijači Makabija će biti bijesni!

Na pomolu je rastanak Vladimira Stojkovića i Makabija. Golman reprezentacije Srbije će u januarskom prelaznom roku skoro izvesno promeniti sredinu i iz Izraela se preseliti u - Tursku.

Pošto je za godinu i po dana izrastao u dominantnu figuru ekipe iz Haife, čelnici kluba su izrazili nameru da sa iskusnim čuvarom mreže produže saradnju. Još ako se ima u vidu da su navijači apsolutno na njegovoj strani i da su ga u mnogobrojim anketama birali za najboljeg pojedinca Zelenih, uprava je povukla logičan potez i pre nekoliko sedmica pozvala nekadašnjeg prvotimca Crvene zvezde i Partizana za pregovarački sto.

Uprava je ponudila Srbinu četvorogodišnji ugovor i on je bio voljan da ostane, međutim, zbog određenih nesuglasica sa rukovodstvom pregovori su prekinuti i izvesno je da neće biti nastavljeni. Odnosno, da će Vladimir Stojković na zimu potražiti novi klub.

S obzirom na reputaciju prvog golmana reprezentacije Srbije i sasvim dobra izdanja u prvenstvu Izraela to ne bi trebalo da bude problem. Pogotovo što su klubovi već počeli da se javljaju. Prevashodno iz Turske, koja bi trebalo da bude njegova naredna destinacija.

Stojković je i letos imao nekoliko ponuda da napusti Izrael, ali je i tada isticao da mu to nije u planu, najviše zbog podrške koju je uživao sa tribina i javnih pohvala na njegov račun (navijači mu dali nadimak Kralj), ističući da je prezadovoljan načinom na koji je tretiran, bez obzira na promenjive rezultate kluba.

S obzirom da je minule sezone Vladimir Stojković proglašen za najboljeg golmana izraelskog prvenstva, ali i najboljeg igrača Makabija u izboru navijača, jasno je da će njegov odlazak biti veliki udarac za klub.

Komentari / 0

Ostavite komentar