Страшне вијести за Друловића!

Партизан на пет везаних гостовања без Андрије Живковића! Везиста црно-белих повредио задњу ложу и следују му најмање две недеље паузе.

Фудбал 27.10.2015 | 11:20
Страшне вијести за Друловића!

Партизан плаћа скупу цену такмичењу на три фронта и згуснутом распореду утакмица. Црно-белима већ недостају четворица првотимаца и таман кад се учинило да се после опоравка Стефана Бабовића и Абубакара Оумаруа кадровска ситуација поправља, уследио је нови шок - повредио се Андрија Живковић.

Крилни везиста доживео је нову парцијалну руптуру задње ложе и према првим прогнозама из спортског центра Земунело очекују га најмање две недеље паузе. Живковић је у последњи такмичарски циклус ушао ровит с обзиром да је почетком октобра отказао учешће у репрезентативним акцијама због повреде предње ложе.

После 10 дана мировања вратио се на терен у жељи да помогне клупским друговима, али је исцрпљујући ритам утакмице, јер су их црно-бели ове сезоне одиграли већ 23, узео данак.

Први бол осетио је још за време утакмице са Атлетик Билбаом у Лиги Европе, а затим се стање задње ложе погоршало и на последњем тренингу, па се на листи повређених играча Саши Илићу, Марку Јевтовићу, Грегору Балажицу и Дарку Брашанцу.

За разлику од остатка тима који је у поподневним сатима отутовао у Лучане на меч 14. кола Суперлиге, Живковић је остао на терапијама у Земунелу и анализе су показале да ће сигурно пропустити пет наредних везаних гостовања Партизана: против Младости, Синђелића, Металца, Билбаа и Јагодине.

Исто тако, сва је прилика да на њега неће моћи да рачуна ни селектор Радован Ћурчић за новембарске репрезентативне акције, а Живковић би на терен требало да се врати 21. новембра када у Хумску стиже Нови Пазар.

Колико је одсуство Андрије Живковића болно по црно-беле потврђује чињеница да је у досадашњем току сезоне био најбољи играч са девет голова и седам асистенција у свим такмичењима.

Коментари / 0

Оставите коментар