Strašne vijesti za Drulovića!

Partizan na pet vezanih gostovanja bez Andrije Živkovića! Vezista crno-belih povredio zadnju ložu i sleduju mu najmanje dve nedelje pauze.

Fudbal 27.10.2015 | 11:20
Strašne vijesti za Drulovića!

Partizan plaća skupu cenu takmičenju na tri fronta i zgusnutom rasporedu utakmica. Crno-belima već nedostaju četvorica prvotimaca i taman kad se učinilo da se posle oporavka Stefana Babovića i Abubakara Oumarua kadrovska situacija popravlja, usledio je novi šok - povredio se Andrija Živković.

Krilni vezista doživeo je novu parcijalnu rupturu zadnje lože i prema prvim prognozama iz sportskog centra Zemunelo očekuju ga najmanje dve nedelje pauze. Živković je u poslednji takmičarski ciklus ušao rovit s obzirom da je početkom oktobra otkazao učešće u reprezentativnim akcijama zbog povrede prednje lože.

Posle 10 dana mirovanja vratio se na teren u želji da pomogne klupskim drugovima, ali je iscrpljujući ritam utakmice, jer su ih crno-beli ove sezone odigrali već 23, uzeo danak.

Prvi bol osetio je još za vreme utakmice sa Atletik Bilbaom u Ligi Evrope, a zatim se stanje zadnje lože pogoršalo i na poslednjem treningu, pa se na listi povređenih igrača Saši Iliću, Marku Jevtoviću, Gregoru Balažicu i Darku Brašancu.

Za razliku od ostatka tima koji je u popodnevnim satima otutovao u Lučane na meč 14. kola Superlige, Živković je ostao na terapijama u Zemunelu i analize su pokazale da će sigurno propustiti pet narednih vezanih gostovanja Partizana: protiv Mladosti, Sinđelića, Metalca, Bilbaa i Jagodine.

Isto tako, sva je prilika da na njega neće moći da računa ni selektor Radovan Ćurčić za novembarske reprezentativne akcije, a Živković bi na teren trebalo da se vrati 21. novembra kada u Humsku stiže Novi Pazar.

Koliko je odsustvo Andrije Živkovića bolno po crno-bele potvrđuje činjenica da je u dosadašnjem toku sezone bio najbolji igrač sa devet golova i sedam asistencija u svim takmičenjima.

Komentari / 0

Ostavite komentar