Американац избо српског кошаркаша

Томо Ћулафић (19) из Београда, кошаркаш клуба Беко, у ноћи између суботе и недеље, на Калемегдану, убоден је ножем у срце, а због тог покушаја убиства ухапшен је Лукас В. (18) држављанин САД.

Србија 26.10.2015 | 11:40
Американац избо српског кошаркаша

Тешко повређени кошаркаш је пребачен у болницу, а осумњиченом за покушај убиства одређено је задржавање до 48 сати.

- Мој син је добро, а лекари ће данас одлучити да ли ће га пустити кући или ће можда морати на операцију - каже за "Блиц" Срето Ћулафић, отац повређеног младића.

Према његовим речима Томо је са, двојицом пријатеља, у суботу увече изашао да би мало одморио јер је спремао колоквијумкна који треба да изађе у уторак. Били су на Калемегдану, када су их пресрела група младића из САД.

- Питали су их где могу да набаве марихуану. Мој син који је спортиста, има аверзију према дрогама. Рекао је да не зна и да њих то не занима. Тада је почело кошкање и неко од тих Американаца је извадио вероватно нож, и мог сана убо мало испод срца - прича отац повређеног младића.

Нападачи су побегли, а повређени младић је превезен у Ургентни центар.

Осумњичени за покушај убиства Лукас В. је убрзо ухапшен и то на аеродрому, када је покушао да напусти територију Србије. У међувремено, као сведоци, изјаве су дали и двојица другова повређеног Томе Ћулафића, који су те вечери били са њим.

- Мој син лежи на интезивној нези, па није могао да иде да препозна нападача. Због тога су му у болницу донели пасош осумњиченог и на слици је препознао нападача - каже Срето Ћулафић.

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Смех

26.10.2015 11:01

Србијанска власт која је слуга англоамеричка има да овога исламског американца наркомана пусте у року 48 сати када амбасадор амерички дође код вучка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цаца

26.10.2015 11:43

Само ви попустајте. Сад дрога, јуце геј парада, па докле.висе

Name

лол

26.10.2015 12:32

Глупане, где пише да је исламски американац ?

Name

Михаило

26.10.2015 14:20

Лол, то је СРБска потурица. Убости ножем непознатог чивјека без правог разлога може само америчка силеџија и наркоман!

Name

ре

26.10.2015 15:55

Само мржња кад чете једном рећи да није на националној основи,свугдје има оваквих дешавања па нико не каже убо или убио га србин.

Name

зито

26.10.2015 15:48

Нема тог амбасадора , који би га мени отео !

ОДГОВОРИТЕ