Amerikanac izbo srpskog košarkaša

Tomo Ćulafić (19) iz Beograda, košarkaš kluba Beko, u noći između subote i nedelje, na Kalemegdanu, uboden je nožem u srce, a zbog tog pokušaja ubistva uhapšen je Lukas V. (18) državljanin SAD.

Srbija 26.10.2015 | 11:40
Amerikanac izbo srpskog košarkaša

Teško povređeni košarkaš je prebačen u bolnicu, a osumnjičenom za pokušaj ubistva određeno je zadržavanje do 48 sati.

- Moj sin je dobro, a lekari će danas odlučiti da li će ga pustiti kući ili će možda morati na operaciju - kaže za "Blic" Sreto Ćulafić, otac povređenog mladića.

Prema njegovim rečima Tomo je sa, dvojicom prijatelja, u subotu uveče izašao da bi malo odmorio jer je spremao kolokvijumkna koji treba da izađe u utorak. Bili su na Kalemegdanu, kada su ih presrela grupa mladića iz SAD.

- Pitali su ih gde mogu da nabave marihuanu. Moj sin koji je sportista, ima averziju prema drogama. Rekao je da ne zna i da njih to ne zanima. Tada je počelo koškanje i neko od tih Amerikanaca je izvadio verovatno nož, i mog sana ubo malo ispod srca - priča otac povređenog mladića.

Napadači su pobegli, a povređeni mladić je prevezen u Urgentni centar.

Osumnjičeni za pokušaj ubistva Lukas V. je ubrzo uhapšen i to na aerodromu, kada je pokušao da napusti teritoriju Srbije. U međuvremeno, kao svedoci, izjave su dali i dvojica drugova povređenog Tome Ćulafića, koji su te večeri bili sa njim.

- Moj sin leži na intezivnoj nezi, pa nije mogao da ide da prepozna napadača. Zbog toga su mu u bolnicu doneli pasoš osumnjičenog i na slici je prepoznao napadača - kaže Sreto Ćulafić.

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Smeh

26.10.2015 11:01

Srbijanska vlast koja je sluga angloamerička ima da ovoga islamskog amerikanca narkomana puste u roku 48 sati kada ambasador američki dođe kod vučka.

ODGOVORITE
Name

Caca

26.10.2015 11:43

Samo vi popustajte. Sad droga, juce gej parada, pa dokle.vise

Name

lol

26.10.2015 12:32

Glupane, gde piše da je islamski amerikanac ?

Name

Михаило

26.10.2015 14:20

Лол, то је СРБска потурица. Убости ножем непознатог чивјека без правог разлога може само америчка силеџија и наркоман!

Name

re

26.10.2015 15:55

Samo mržnja kad čete jednom reći da nije na nacionalnoj osnovi,svugdje ima ovakvih dešavanja pa niko ne kaže ubo ili ubio ga srbin.

Name

zito

26.10.2015 15:48

Nema tog ambasadora , koji bi ga meni oteo !

ODGOVORITE