Анализа: Шта се то дешава са Немањом Матићем?!

Немања Матић не може да се препозна на терену ове године, игра све лошије из кола у коло. Најновије разочарење је добијен црвени картон на гостовању Вест Хему.

Фудбал 26.10.2015 | 23:00
Анализа: Шта се то дешава са Немањом Матићем?!

Нервоза је ушла и у кожу нашег репрезентативца, па је поцрвенео други пут за само десет дана. Прво је на цедилу оставио репрезентацију Србије на мечу са Португалом, а сада је омогућио Вест Хему да цело друго полувреме има играча више.

Тако се наш репрезентативац утопио у сивило читаве екипе, па не успева никако да се издигне из катастрофалних партија шампиона Енглеске. Прилично наивно је искључен, два жута картона је зарадио у размаку од само десет минута.

Прошле године је био можда и најбољи појединац "плаваца", за Жозеа Мурињо је био звер и паук због својих добрих наступа.

Да ове године нешто не штима, показује и то што је Матић више на клупи него у игри.

Само је у пет утакмица од одиграних десет био на терену свих 90 минута. Мурињо га је против Саутемптона увео на почетку другог полувремена, да би га извео после само 20-ак минута.

Челси ове године игра очајно, тренутно је 15. на табели Премијер лиге са 11 бодова из десет утакмица. Када је Матић бриљирао, као прошле сезоне, освојен је шампионси пехар. Сада кола иду низбрдо. Да ли зато што "онај стари Матић" недостаје "плавцима" - или је он неприметан јер је читавом тиму ова сезона очајна? Ни Мурињо не зна одговор на то питање, изгледа.

Коментари / 0

Оставите коментар