Друловић: Жао ми је, заслужили смо побједу!

Тренер Партизана Љубинко Друловић рекао је да му је жао што његова екипа није победила Младост у Лучанима, јер је по створеним приликама за гол то заслужила.

Фудбал 26.10.2015 | 08:40
Друловић: Жао ми је, заслужили смо побједу!

Фудбалери Партизана одиграли су у Лучанима нерешено 2:2 у утакмици 15. кола Супер лиге Србије.

Младост је повела голом Милоша Леповића у 10. минуту, Партизан је преокренуо преко Стефана Бабовића у 48. и Петра Грбића у 80. минуту, а коначан резултат поставио је Небојша Гаврић у 89. минуту из слободног ударца.

"Догодио нам се пад концентрације код другог гола. Требало је да победимо. Направили смо велики број шанси. Рекли смо играчима како игра Младост, примили смо гол, али успели смо оно што је најтеже - да преокренемо резултат. Имали смо контролу, али примили смо чудан гол, не смемо то себи да дозволимо. После тога смо могли да постигнемо гол", рекао је Друловић после утакмице за телевизију Аренаспорт.

"Контролисали смо игру, имали смо пет-шест шанси, били надмоћни. Жао ми је што нисмо победили, по створеним шансама то смо заслужили", додао је он.

Тренер Младости из Лучана Нешко Миловановић рекао је да је 2:2 реалан резултат.

"Утакмица је била пуна ритма, навијачи оба тима су имали шта да виде. Добро смо 'отворили' утакмицу, добро играли и затваралили њихове ротације играча. Нисмо добро реаговали код првог гола, кикс је био и код другог. Партизан не прашта. Изједначење је реално, резултат је реалан", рекао је Миловановић.

У следећем колу Партизан ће играти против Металца у Горњем Милановцу, а Младост ће у Лучанима играти против Јагодине.

Коментари / 0

Оставите коментар