Drulović: Žao mi je, zaslužili smo pobjedu!

Trener Partizana Ljubinko Drulović rekao je da mu je žao što njegova ekipa nije pobedila Mladost u Lučanima, jer je po stvorenim prilikama za gol to zaslužila.

Fudbal 26.10.2015 | 08:40
Drulović: Žao mi je, zaslužili smo pobjedu!

Fudbaleri Partizana odigrali su u Lučanima nerešeno 2:2 u utakmici 15. kola Super lige Srbije.

Mladost je povela golom Miloša Lepovića u 10. minutu, Partizan je preokrenuo preko Stefana Babovića u 48. i Petra Grbića u 80. minutu, a konačan rezultat postavio je Nebojša Gavrić u 89. minutu iz slobodnog udarca.

"Dogodio nam se pad koncentracije kod drugog gola. Trebalo je da pobedimo. Napravili smo veliki broj šansi. Rekli smo igračima kako igra Mladost, primili smo gol, ali uspeli smo ono što je najteže - da preokrenemo rezultat. Imali smo kontrolu, ali primili smo čudan gol, ne smemo to sebi da dozvolimo. Posle toga smo mogli da postignemo gol", rekao je Drulović posle utakmice za televiziju Arenasport.

"Kontrolisali smo igru, imali smo pet-šest šansi, bili nadmoćni. Žao mi je što nismo pobedili, po stvorenim šansama to smo zaslužili", dodao je on.

Trener Mladosti iz Lučana Neško Milovanović rekao je da je 2:2 realan rezultat.

"Utakmica je bila puna ritma, navijači oba tima su imali šta da vide. Dobro smo 'otvorili' utakmicu, dobro igrali i zatvaralili njihove rotacije igrača. Nismo dobro reagovali kod prvog gola, kiks je bio i kod drugog. Partizan ne prašta. Izjednačenje je realno, rezultat je realan", rekao je Milovanović.

U sledećem kolu Partizan će igrati protiv Metalca u Gornjem Milanovcu, a Mladost će u Lučanima igrati protiv Jagodine.

Komentari / 0

Ostavite komentar